Lună: septembrie 2024

Când te poți înscrie în Programul Casa Verde 2024?

Când te poți înscrie în Programul Casa Verde 2024?

Ești pregătit să îți eficientizezi casa cu ajutorul energiei solare și să beneficiezi de finanțare prin Programul Casa Verde Fotovoltaice 2024?

 

Atunci ești în locul potrivit. Suntem aici să îți ofere toate informațiile necesare despre când și cum te poți înscrie în programul Casa Verde 2024.

 

Ce aduce nou Programul Casa Verde 2024?

Aşa cum am menţionat şi în articolele precedente,  începând cu 2024, Programul Casa Verde aduce câteva noutăți destul de importnate care fac această oportunitate și mai atractivă pentru proprietarii de locuințe care doresc să instaleze sisteme fotovoltaice.

 

Câteva dintre cele mai importante schimbări:

 

Finanțare mărită: Suma maximă finanțată a crescut de la 20.000 lei la 30.000 lei, oferindu-ți un sprijin financiar și mai consistent pentru a acoperi costurile de instalare.
Finanțare pentru acumulatori: În premieră, vor fi finanțate și unități de stocare … Citește mai multe

Programul Casa Verde 2024: Cum aplici pentru finanțare pentru panouri fotovoltaice

Programul Casa Verde 2024: Cum aplici pentru finanțare pentru panouri fotovoltaice

 

Programul „Casa Verde Fotovoltaice” continuă să fie unul dintre cele mai așteptate inițiative guvernamentale pentru cei care doresc să își reducă facturile la energie și să contribuie la protecția mediului.

 

În 2024, programul vine cu noutăți și oportunități mai bune pentru cei interesați să devină prosumatori prin instalarea de panouri fotovoltaice pe locuințe.

 

Dacă ești interesat să aplici, uite ce trebuie să știi despre criteriile de eligibilitate și pașii necesari pentru înscriere.

 

Criterii de eligibilitate pentru programul “Casa Verde Fotovoltaice” 2024

 

Pentru a putea beneficia de finanțare prin Programul Casa Verde Fotovoltaice 2024, este esențial să îndeplinești anumite criterii de eligibilitate.

 

Acestea sunt stabilite pentru a asigura că fondurile alocate ajung la cei care au cea mai mare nevoie și sunt pregătiți să adopte soluții sustenabile de energie.

 

  1. Statutul de persoană
Citește mai multe

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

X