Despre noi

De ce să ne alegi pe noi

O echipă tânără și profesionistă

Atunci când alegi să instalezi un sistem de panouri fotovoltaice, acesta trebuie să te țină aproape o viață. Pentru asta este obligatoriu să apelezi la o echipă tânără și profesionistă. Îți punem la dispoziție cei mai buni specialisti, care lucreaza din pasiune. Compania noastră este autorizată ANRE, așa încât toate procesele respectă normele legale.

image

În timp ce scopul de bază pentru care lumea utilizează panourile fotovoltaice este economia financiară, noi ne dorim în esență să protejăm planeta. Mediul înconjurator trebuie salvat pentru ca noi să avem o viață mai bună. În acest sens, trebuie să consumăm mai puțină energie electrică și să o producem din surse regenerabile și sustenabile.

image
image
image
image

Urmărește videoclipul de prezentare pentru a afla mai multe detalii despre companie

Despre noi

Un alt tip de companie de construcții

Un partener de încredere care oferă la cheie soluții de energie regenerabilă, curată și eficientă companiilor și proprietarilor de case din România. Prin tehnologiile noastre inovatoare și strategiile unice, proiectăm.

image

Proiectare

Proiectăm sistemul fotovoltaic luând în calcul poziționarea și producția optimă, la un preț competitiv. Întocmire dosar prosumator.

image

Montaj și execuție

Asigurăm montajul sistemului cu personal calificat și echipamente proprii.

image

Furnizare echipamente

Formăm un sistem fotovoltaic adaptat fiecărui client în funcție de necesitățile sale și îl livrăm într-un termen adecvat.

image

Mentenanță

Monitorizăm gratuit sistemul, diagnosticăm și intervenim când este necesar.

why-us image

Echipă Profesionistă

Ingineri și Proiectanți autorizați ANRE

Experiență în Domeniu

Montatori cu experiență și diplome în domeniu

Suntem profesioniști și atenți la detalii

Avantaje

5 Certificări ISO

Utilaje proprii

Instalări Zilnice

Avem propriul stoc

Punctele noastre de lucru

Echipa Noastră

Specialiștii noștri

image

Adrian Șerban

Manger General

image

Dragoș Luca

Chief Officer

image

Cristina Covaci

Director de vânzări

image

Nicolae Ionuț

Director Tehhnic

image

Ing. Victor Mare

Coordonator Tehnic

image

Marina Munteanu

Asistent Manager

image

Ing. Daniel Holerga

Manager Proiectare

image

Ing. Florin Vlad

Inginer Proiectare

image

Flavia Purice

Inginer Proiectare

image

Claudia Cuțic

Director HR

image

Florin Voicu

Director SUD

image

Anton Lucian

Director regional Dobrogea

image

Stanciu Alin

Director Zona Vest

image

Alexandra Neculicioiu

Inginer Ofertare

image

Mădălina Dulhan

Inginer Energie Regenerabilă

image

Sergiu Alexandru

Inginer Energie Regenerabilă

image

Robert Cojanu

Inginer Energie Regenerabilă

image

Andrei Puscher

Departament tehnic

image

Alexia Briotă

Specialist Marketing

image

Emma Măicăneanu

Specialist Marketing

image

Raisa Milea

Social Media Manager

image

Nicolae Mihai

Graphic Designer

image

Raul Codruț Ilisia

Web Developer

Tehnologii

Apariții în presă


Wall Street Logo


Capital Logo


Startup Cafe Logo


Romania TV Logo


Hot News Logo


ProTV News Logo


Antena 3 Logo


Money.ro Logo


Ziare.com Logo


Business 24 Logo


Financiarul Logo


Monitorul SV Logo


Daily Business Logo


ZF Logo


Agerpres Logo


Stiri Pe Surse Logo


Manager.ro Logo


Jurnalul National Logo

Ce părere au clienții noștri despre noi

Mulțumesc pentru serviciile oferite și pentru ajutorul primit. Am reușit să fiu mult mai documentata de cât eram înainte când vine vorba de panouri fotovoltaice și au făcut o munca foarte bună, întreaga familie se bucură de rezultate.

Maria Nedelcu

După ce m-am consultat cu această echipă, am început activitatea montarii sistemelor iar în mai puțin de 30 de zile totul a fost gata, au dovedit seriozitate și profesionalism, chiar dacă la început am fost sceptic, ei m-au indrumat pas cu pas spre deciziile corecte.

Adrian Barbu

Ion Stanciu

Mi-am dorit panouri solare pentru casa mea și am fost impresionat de abordarea echipei, deoarece nu au fost insistenti ca majoritatea companiilor. Mi s-a dat o evaluare cuprinzătoare a celor mai bune opțiuni și am fost lasăt să iau singur decizia.

Ion Stanciu

Victor Nicolae

A fost o plăcere să lucrez cu această echipă. Au fost foarte profesioniști pe tot parcursul procesului. Calitatea muncii lor și atenția la detalii sunt de prima clasă.

Victor Nicolae

CEO la Atac la persoană
Toma Cosmin Panaitidi

Foarte mulțumit, recomand.. Au livrat ce au promis. Montaj de calitate.

Au depus tot efortul necesar pentru a-mi îndeplini cererile.

Toma Cosmin Panaitidi

În urmă cu câteva luni am decis să îmi montez panouri fotovoltaice. Pe lângă faptul că a fost cea mai bună decizie, am fost norocoasă să lucrez cu această echipă minunată de profesionişti care mi-au oferit permanent consultanţă, iar raportul calitate – preţ cred că este cel mai bun de pe piaţă. Zilele trecute, din nou am colaborat cu ei pentru casa părinţilor. Încă o dată au demonstrat prin prestarea serviciilor lor că sunt cei mai buni. Vă recomand cu încredere!

Liliana Gheorghe

Am avut recent o experiență foarte bună cu echipa de la Taw Energy și nu pot să nu împart această poveste cu voi! Am ales să colaborez cu ei pentru un proiect de instalare a unui sistem fotovoltaic și, până acum, sunt foarte mulţumit. Sunt multiple puncte forte ce m-au impresionat. În primul rând, prețul accesibil și durată scurtă de instalare au fost cu adevărat impresionante. Am semnat contractul în data de 12 august, iar instalarea a avut loc pe 29 septembrie, ceea ce demonstrează profesionalismul și eficiența echipei. Comunicarea cu TAW Energy a fost foarte bună. Echipă m-a impresionat în mod plăcut și mi-a indicat că, în zilele noastre, mai există oameni care se țin cu adevărat de promisiunile verbale. Echipa care a venit să monteze sistemul și cea de la birouri au demonstrat pasiune și determinare în finalizarea proiectului, chiar și atunci când au întâmpinat dificultăți. Pe scurt, am decis să colaborez cu TAW Energy și în viitor și le doresc tuturor celor care doresc să își achiziționeze astfel de sisteme o experiență cel puțin la fel de excelentă.

Alex Florea

Am montat pe 04.12.2023 un sistem de panouri fotovoltaice de 55kW, în Argeş. Am rămas profund impresionat de profesionalismul echipei de la montaj, Adrian şi Andrei fiind nişte oameni cu maxim bun simț, iar după vizita pe care le-am făcut-o la birou am văzut şi echipa de acolo cât se poate de dedicată. Cei de la proiectare s-au mişcat repede cu documentele şi montajul a decurs fără probleme. I-am ales pentru preţul mic şi accesibil pe care îl au şi pentru toate beneficiile pe care le oferă în plus, de la asigurarea valabilă 6 ani până la mentenanţa, etc. Mulţumesc TAW! Mult succes întregii echipe, iar cei care nu sunteţi încă decişi în privinţa unei firme instalatoare, vă recomand din toată inima TAW Energy!

Marian Vlădău

TAWEnergy este

Marcă Înregistrată ™

Montaje efectuate

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

X