Finanțări

Soluții personalizate de Finanțări Energie Verde

Ajutăm la finanțarea proiectelor de energie verde pentru asigurarea eficienței energetice, pentru proiecte rezidențiale, comerciale, industriale și publice.

Avem echipe proprii și profesionale care vor asigura asistența controlului asupra proiectului de la început până la sfârșit pentru toate etapele proiectului, inclusiv de la proiectare, documentare precum și implementare.

Energia Verde este Viitorul!

Serviciul nostru de Consultanță Fonduri Naționale/Europene îți poate oferi suportul de care ai nevoie pentru a accesa finanțări pentru proiecte de energie regenerabilă mai rapid și mai ușor.

Suport și Soluții Personalizate

TAW ENERGY împreună cu REI FINANCE ADVISORS și REI INTERNATIONAL CONSULTING

prin consultanţii săi specializaţi în elaborarea şi implementarea proiectelor de investiții atât pe fonduri europene cât şi pe scheme de ajutor de stat vin în ajutorul tău, oferindu-ţi servicii complete de fonduri europene.

Principalul obiectiv al Programelor de finanţare din domeniul energiei regenerabile concepute de către Uniunea Europeană este de a promova o economie bazată pe consum redus de carbon, mai exact, de a proteja mediul înconjurător.

Alături de REI, devenim partenerii tăi de la începutul proiectului şi până la sfârşit, oferindu-ţi asistenţa tehnică atât pe toată perioada implementării acestuia, cât şi după finalizare. REI oferă un pachet complet de servicii, de la studii de fezabilitate, la planuri de afaceri, cereri de finanţare, întocmire dosare de achiziţii, de licitaţii şi de cerere de plată, expertize contabile şi evaluări de proiecte.

TAW Energy devine partenerul tău de încredere în demersul de accesare a fondurilor europene, oferind nu doar soluții energetice de vârf, ci și expertiză financiară și consultanță de specialitate. Contează pe noi și pe partenerii noștri pentru a-ți transforma visele în realitate, contribuind la succesul investițiilor tale în domeniul energiei regenerabile.

Studii de fezabilitate

Chiar dacă ai investiţii mari şi complexe, avem grijă să realizăm studii de fezabilitate de specialitate şi de asemenea, elaborăm cu atenţie documentaţia tehnico-economică ce are în vedere obiectivul de investiţii.

Planuri de afaceri

Business-ul tău trebuie să fie eligibil pentru obţinerea finanţărilor, astfel concepem cu atenţie alături tine, planuri de afaceri ample.

Cereri de finanţare

Avem grijă că cererile de finanţare să fie conforme, în aşa fel încât să reducem posibilitatea ca proiectele să fie respinse.

Întocmire dosare de achiziţii şi licitaţii

Asigurăm întocmirea corectă a dosarelor de achiziţii şi a celor de licitaţii aferente proiectelor investiţionale.

Dosare de cerere de plată

Ne ocupăm de întocmirea dosarelor de cerere de plată şi le depunem la timp.

Expertize contabile

Suntem responsabili şi întreprindem acţiunile necesare avizării şi verificării actelor şi înregistrărilor contabile, în aşa fel încât să asigurăm rambursarea cheltuielilor efectuate.

Evaluări proiecte

Analizăm în permanenţă modul în care proiectul se dezvoltă şi analizam proiectul lui.

Asistenţă tehnică

Ne angajăm să îţi oferim asistenţă tehnică pe toată perioada implementării proiectelor, cât şi după finalizare acestora.

Echipa noastră te poate ghida prin complexitatea programelor de finanțare și îți poate oferi cele mai bune sfaturi pentru a obține finanțarea dorită. Împreună, putem construi un viitor mai durabil și mai verde pentru toți.

Doriți ajutor în finanțarea unui proiect?
Contactați-ne!

Apelați la serviciul nostru de Consultanță Fonduri Naționale/Europene și începeți să acționați pentru un mediu mai sănătos!


Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

X