Electric Up

Prin Programul Electric Up, afacerea ta nu numai că devine mai verde, ci și mai sustenabilă cu TAW Energy

Vrei să îţi dezvolţi afacerea într-un mod cât mai sustenabil? Aplică la a doua ediţie a programului Electric UP care va fi deschis în curând. Obţine o finanţare nerambursabilă de până la 150.000 de euro pentru a achiziţiona şi instala un sistem de panouri fotovoltaice cu o putere instalată cuprinsă între 27 kWp și 150 kWp, la pachet cu cel puțin o stație de încărcare pentru vehicule electrice cu o putere de 22 kW.

Cuantumul finanțării nerambursabile

Grant: 150.000 de euro pe proiect

Grant: maxim 100%

S-a lansat în consultare publică Ghidul Solicitantului
https://energie.gov.ro/electricup

Potențiali aplicanți eligibili

Firme din HORECA și IMM-uri cu consum de energie electrică.

Formular Electric Up 2024

Completează formularul alăturat pentru preînscriere, iar noi te ținem la curent cu tot ce trebuie să știi despre programul Electric Up 2 pentru a beneficia de finanţarea de 150.000 Euro pentru echipamente verzi.

  Completează formularul pentru preînscriere

  * Reprezintă câmpuri obligatorii

   Ce este Programul Electric Up?
  Statul român, prin Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri a inițiat în luna septembrie 2020 un program de sprijin acordat IMM-urilor și companiilor din domeniul HORECA.

   Scopul Programului
  Electric Up îşi propune să finanţeze firmele pentru instalarea de echipamente verzi. Astfel, programul Electric Up ajuta întreprinderile să facă tranziția către energia verde prin instalarea și utilizarea panourilor fotovoltaice, oferindu-le astfel o sursă durabilă şi curată de energie electrică și contribuind la reducerea impactului asupra mediului înconjurător.

   Cine este eligibil?
  Firme care au consum de energie electrică. Microîntreprinderi, întreprinderi mici și mijlocii și toți operatorii economici din domeniul HORECA.

  Sunt eligibile aproape toate activităţile.
  A. IMM-uri din orice domeniu de activitate mai puțin agricultură, industrie alimentară, producție de tutun, de vin și de băuturi spirtoase.
  B. Operatori economici din domeniul HORECA

   Ce poţi achiziţiona?
  150.000 de euro fonduri nerambursabile pentru instalarea unui sistem fotovoltaic complet,și a unei stații de reîncărcare cu minim 2 puncte de încărcare, autovehicule electrice, pompe de căldură.

   Cofinanţare
  Finanţarea nerambursabilă se acordă în cuantum de maxim 150.000 euro/beneficiar, reprezentând un procent de 75% din valoarea investiției, restul de 25% reprezentând cofinanțare din surse proprii ale beneficiarului.

  Programul de finanțare se aplică pe perioada 2020- 2032, în mai multe cicluri de finanțare. 

  Rezervă-ți acum o consultanță gratuită și explorează oportunitățile oferite de Programul Electric UP 2024! Descoperă cum poți obține fonduri nerambursabile pentru instalarea de sisteme fotovoltaice și stații de încărcare auto. Transformă-ți spațiul într-un mediu eco-friendly și eficient energetic. Află mai multe despre cum poți beneficia de aceste avantaje și contribuie la un viitor mai sustenabil. Contactează-ne pentru a programa consultanța ta personalizată și începe să faci schimbări pozitive chiar acum!

  Servicii Integrate

  La TAW Energy ne angajăm să oferim servicii integrate pentru implementarea cu succes a
  proiectului finanțat 100% prin programul ElectricUp.

  Consultanță finanțare şi proiectare tehnică

  Specialiştii noştri se vor ocupa de toată documentația pentru semnarea contractului de finantare, vor monitoriza faza de implementare și vor depune dosarul.

  Instalarea și punerea în funcțiune a sistemului

  După semnarea contractului de finanțare, oferim întreprinderilor servicii integrate pentru implementarea rapidă a proiectului și asistăm în completarea dosarului necesar pentru a obține rambursarea fondurilor.

  Monitorizare

  Suntem alături de dumneavoastră pe perioada de monitorizare a proiectului, oferindu-vă suport atunci când este nevoie.

  Panouri Fotovoltaice VS Panouri Solare
  18apr.

  Panouri Fotovoltaice VS Panouri Solare ......

  În contextul actual al schimbărilor climatice, panourile fotovoltaice sunt o soluție durabilă și eficientă pentru producerea de energie regenera......

  Citește mai mult
  Ce înseamnă un Extras de Carte Funciară?
  16apr.

  Ce înseamnă un Extras de Carte Funciară? ......

  Ce înseamnă un Extras de Carte Funciară? De unde îl obţii, cum, cât costă şi de ce este atât de important?   Introducere Programul Casa ......

  Citește mai mult
  Green Energy Expo – Târg pentru energii regenerabile & panouri fotovoltaice
  12apr.

  Green Energy Expo – Târg pentru energii regenerabile & panouri fotovoltaice ......

  Green Energy Expo – Târg pentru energii regenerabile & panouri fotovoltaice   În acest weekend compania noastră TAW Energy participa......

  Citește mai mult

  Coș de cumpărături

  Nu ai niciun produs în coș.

  X