Electric Up

Prin Programul Electric Up, afacerea ta nu numai că devine mai verde, ci și mai sustenabilă cu TAW Energy

Vrei să îţi dezvolţi afacerea într-un mod cât mai sustenabil? Aplică la a doua ediţie a programului Electric UP care va fi deschis în curând (momentan se aşteaptă lansarea ghidului). Obţine o finanţare nerambursabilă de până la 150.000 de euro pentru a achiziţiona şi instala un sistem de panouri fotovoltaice cu o putere instalată cuprinsă între 27 kWp și 150 kWp, la pachet cu cel puțin o stație de încărcare pentru vehicule electrice cu o putere de 22 kW.

Cuantumul finanțării nerambursabile

Grant: 150.000 de euro pe proiect

Grant: maxim 100%

Se aşteaptă lansarea ghidului oficial pentru mai multe detalii

Potențiali aplicanți eligibili

Firme din HORECA și IMM-uri cu consum de energie electrică.

Formular Electric Up 2024

Completează formularul alăturat pentru preînscriere, iar noi te ținem la curent cu tot ce trebuie să știi despre programul Electric Up 2 pentru a beneficia de finanţarea de 150.000 Euro pentru echipamente verzi.

  Completează formularul pentru preînscriere

  * Reprezintă câmpuri obligatorii

   Ce este Programul Electric Up?
  Statul român, prin Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri a inițiat în luna septembrie 2020 un program de sprijin acordat IMM-urilor și companiilor din domeniul HORECA.

   Scopul Programului
  Electric Up îşi propune să finanţeze firmele pentru instalarea de echipamente verzi. Astfel, programul Electric Up ajuta întreprinderile să facă tranziția către energia verde prin instalarea și utilizarea panourilor fotovoltaice, oferindu-le astfel o sursă durabilă şi curată de energie electrică și contribuind la reducerea impactului asupra mediului înconjurător.

   Cine este eligibil?
  Firme care au consum de energie electrică. Microîntreprinderi, întreprinderi mici și mijlocii și toți operatorii economici din domeniul HORECA.

  Sunt eligibile aproape toate activităţile.
  A. IMM-uri din orice domeniu de activitate mai puțin agricultură, industrie alimentară, producție de tutun, de vin și de băuturi spirtoase.
  B. Operatori economici din domeniul HORECA

   Ce poţi achiziţiona?
  150.000 de euro fonduri nerambursabile pentru instalarea unui sistem fotovoltaic complet,și a unei stații de reîncărcare cu minim 2 puncte de încărcare, autovehicule electrice, pompe de căldură.

   Cofinanţare
  Programul nu prevede cofinanțare din partea beneficiarului, deci prin urmare beneficiezi de costuri zero.

  Rezervă-ți acum o consultanță gratuită și explorează oportunitățile oferite de Programul Electric UP 2024! Descoperă cum poți obține fonduri nerambursabile pentru instalarea de sisteme fotovoltaice și stații de încărcare auto. Transformă-ți spațiul într-un mediu eco-friendly și eficient energetic. Află mai multe despre cum poți beneficia de aceste avantaje și contribuie la un viitor mai sustenabil. Contactează-ne pentru a programa consultanța ta personalizată și începe să faci schimbări pozitive chiar acum!

  Servicii Integrate

  La TAW Energy ne angajăm să oferim servicii integrate pentru implementarea cu succes a
  proiectului finanțat 100% prin programul ElectricUp.

  Consultanță finanțare şi proiectare tehnică

  Specialiştii noştri se vor ocupa de toată documentația pentru semnarea contractului de finantare, vor monitoriza faza de implementare și vor depune dosarul.

  Instalarea și punerea în funcțiune a sistemului

  După semnarea contractului de finanțare, oferim întreprinderilor servicii integrate pentru implementarea rapidă a proiectului și asistăm în completarea dosarului necesar pentru a obține rambursarea fondurilor.

  Monitorizare

  Suntem alături de dumneavoastră pe perioada de monitorizare a proiectului, oferindu-vă suport atunci când este nevoie.

  Regiunea Vest – Oportunități Financiare UE 2024: Deschiderea Aplicațiilor pentru Granturi IMM de la 200.000 până la 4 Milioane de Euro
  26feb.

  Regiunea Vest – Oportunități Financiare UE 2024: Deschiderea Aplicațiilor pentru Gran ......

  Regiunea Vest – Oportunități Financiare UE 2024: Deschiderea Aplicațiilor pentru Granturi IMM de la 200.000 până la 4 Milioane de Euro Dacă re......

  Citește mai mult
  2400 de panouri fotovoltaice pe un stadion de fotbal
  22feb.

  2400 de panouri fotovoltaice pe un stadion de fotbal ......

  Clubul de fotbal italian Udinese își unește forțele cu Bluenergy Group, pentru a aduce energia solară în prim plan. Acest parteneriat a inaugura......

  Citește mai mult
  TAW Energy inaugurează un nou depozit în Călăraşi
  19feb.

  TAW Energy inaugurează un nou depozit în Călăraşi ......

  Compania noastră este în continuă creștere și dezvoltare, iar în anul financiar 2024, ne pregătim să inaugurăm un nou depozit în România, ......

  Citește mai mult

  Coș de cumpărături

  Nu ai niciun produs în coș.

  X