Apar listele cu firmele instalatoare pentru Casa Verde 2023
  • Acasă
  • Blog
  • Apar listele cu firmele instalatoare pentru Casa Verde 2023
21aug.

După nenumărate amanri şi o lună de aşteptare, beneficiarii programului Casa Verde 2023  îşi vor putea alege firma instalatoare de pe platforma AFM.

 

Reprezentanții Administraţiei Fondului pentru Mediu au anunțat că vor publica listele cu firmele instalatoare eligibile pentru programul Casa Verde.

 

Andrei Antipa, vicepreședinte AFM: ”Dorim ca până la sfârșitul lunii să publicăm listele, astfel încât persoanele fizice să poată alege instalatorii pe care îi doresc. Fiind foarte mulți, vor fi și foarte multe variante. Le sugerăm oamenilor să nu cadă în capcana de a plăti mai mult pentru sisteme decât finanțează AFM-ul și să meargă pe instalatorii care le fac oferte apropiate de suma aceasta”.

 

 

Programul Casa Verde 2023

Important

Vă rugăm să aveţi grijă în momentul în care alegeţi firma instalatoare. Uitaţi-vă după oferte care sunt la un preţ rezonabil. Mai mult de atât, vă puteţi uita la montajele anterioare şi analizaţi cu atenţie beneficiile pe care le oferă fiecare companie.

 

Urmăreşte-ne pe Social Media pentru a fi la curent cu noutăţile din domeniu şi alege-ne ca firma instalatoare Technology Artificial World S.R.L pentru programul Casa Verde 2023.

 

 

 

 

Comment

  1. Informatii importante si utile.Astept oferta in detaliu
    Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

X