Care este diferenţa dintre panourile LONGI și Canadian?
 • Acasă
 • Blog
 • Care este diferenţa dintre panourile LONGI și Canadian?
04aug.

Care este diferenţa dintre panourile LONGI și Canadian?

 

Când vine vorba de companiile solare de top, subiectul panourilor Longi şi Canadian nu pot să lipsească.

 

Longi este cel mai mare producător de produse solare din lume, inclusiv plăci, celule şi panouri. Compania produce o varietate de panouri solare la prețuri rezonabile pentru uzul rezidențial și comercial și a devenit lider în sectorul cercetării și dezvoltării în domeniul fotovoltaic în ultimii trei ani. Realizările remarcabile includ noi dezvoltări în celule de siliciu HJT de înaltă eficiență și, mai recent, Longi a lansat primele panouri produse cu celulele lor distinctive HPBC, făcând panourile Longi Hi-MO 6 unele dintre cele mai eficiente panouri solare din lume.

 

Canadian Solar și-a stabilit o reputație solidă ca unul dintre furnizorii de încredere de panouri solare ieftine pentru uz rezidențial și comercial datorită celor două decenii de experiență în industria de producție a panourilor solare. Canadian Solar, cu toate că se află printre primii șase producători de panouri solare la nivel mondial, este de obicei destul de precaut și își ia timp pentru a introduce noi tehnologii. Cele mai noi update-uri în celulele PV sunt găsite în panourile din linia HiKu6 și HiKu7, care sunt printre cele mai eficiente panouri cu costuri mai reduse de pe piață.

 

sursa foto: Client TAW Energy – utilizator facebook

 

Panourile Solare Longi vs Panourile Solare Canadian: Eficiență

 

Eficiența Panourilor Solare Longi

Longi Solar a stabilit numeroase recorduri în ceea ce privește eficiența celulelor de-a lungul anilor. Longi a reușit să stabilească o nouă referință de eficiență în ultimele luni, obținând o eficiență record de 26.81%.

 

Eficiența Panourilor Solare Canadian Solar

Gama de produse Canadian Solar include panouri cu rating-uri de eficiență cuprinse între 15.88% și 20.60%. Seria Ku și HiKu de la Canadian Solar, disponibile în variante policristaline și monocristaline, sunt cele mai faimoase panouri ale companiei. Celulele mono-cristaline PERC cu jumătate de tăietură, cu 5 șine sau multi-șine (MBB), pentru a atinge o eficiență maximă de 20.3%, sunt folosite pentru a obține rating-uri de putere ridicate.

 

 

Importanța Eficienței

Eficiența de funcționare a panourilor solare depinde de mulți factori externi. În funcție de condițiile locale de mediu, acești diverși factori pot reduce eficiența panoului și performanța generală a sistemului.

 

Principalii factori care afectează eficiența panourilor solare sunt enumerați mai jos:

 • Iradierea solară (W/mp)
 • Umbrire
 • Orientarea panoului
 • Temperatura
 • Locația (latitudine)
 • Perioada din an
 • Praf și murdărie

 

Factorii care au cel mai mare impact asupra eficienței panourilor în condiții reale de utilizare sunt iradierea, umbrirea, orientarea și temperatura.

Comment

 1. rosuiochim08@gmail.com

  17 aprilie 2024 at 3:46

  Mulțumesc pentru răspuns. Am fost foarte mulțumit de răspuns.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

X