Care este liderul mondial în producţia fotovoltaicelor? Cea mai populară companie în rândul investitorilor!
  • Acasă
  • Blog
  • Care este liderul mondial în producţia fotovoltaicelor? Cea mai populară companie în rândul investitorilor!
29mart.

Care este liderul mondial în producţia fotovoltaicelor? Cea mai populară companie în rândul investitorilor și al prosumatorilor!

 

Longi este o companie chineză care a fost fondată în 2000 și este unul dintre cei mai mari producători de module fotovoltaice din lume, adică liderul mondial în producția fotovoltaicelor. În prezent, compania deține peste 15% din cota de piață globală pentru module fotovoltaice și este considerată un lider mondial în acest domeniu.

 

Compania Longi are o viziune clară și puternică, de a crea o lume mai bună prin intermediul energiei solare. De-a lungul anilor, compania a făcut investiții semnificative în cercetarea și dezvoltarea tehnologiilor fotovoltaice, pentru a îmbunătăți eficiența și performanța modulelor solare.

 

În ultimii ani, Longi a devenit din ce în ce mai populară în rândul investitorilor și a câștigat multiple premii și recunoașteri în industria fotovoltaică. În 2020, Longi a fost clasată pe locul 7 în clasamentul Top 500 companii solare realizat de EnergyTrend și a primit distincția “Top Performer”.

 

În magazinul website-ului nostru întâlneşti diverse sisteme în funcţie de preferinţele şi nevoile tale, printre care se numără şi sistemele Longi de la 3kW la 100kW. Pentru orice fel de întrebare şi/sau sfat te rugăm să ne contactezi la numărul de telefon afişat sau pe adresa de email, iar colegii noştri se vor asigura că îţi răspund la orice întrebare pentru a determina nevoia ta cu exactitate şi ce fel de sistem este potrivit, în funcţie de dimensiunea acoperişului, buget, locaţie.

 

 

 

Lider Mondial & Produse de inalta calitate

Longi este un lider mondial în producția de module fotovoltaice și un pionier în inovația tehnologică și responsabilitatea socială. Produsele sale de înaltă calitate și tehnologia de ultimă generație sunt concepute pentru a oferi soluții durabile și eficiente în utilizarea energiei solare, contribuind astfel la construirea unei lumi mai curate și mai durabile.

 

Ne poţi urmări chiar şi pe reţelele noastre de Social Media pentru fi primul care află noutăţile din domeniul energiei. Acolo postam informaţii utile care îi sunt de folos oricărei persoane interesate şi pasionate de acest domeniu, precum şi sistemele noastre şi lucrările pe care le avem în România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

X