Ce Se Întâmplă cu Prețurile Panourilor Fotovoltaice?
  • Acasă
  • Blog
  • Ce Se Întâmplă cu Prețurile Panourilor Fotovoltaice?
14aug.

Eşti interesat de investiţii în panouri fotovoltaice şi vrei să ştii ce se va întâmpla cu preţurile acestora? Află răspunsul în acest articol. 

 

În contextul unui proiect de lege care ar putea duce la creșterea cotelor TVA, vrem să subliniem că prețurile noastre rămân fixe.

 

În ultimul timp au avut loc fel şi fel de dezbateri cu privire la majorarea cotelor TVA, care în momentul de faţă este de 5% .

 

Cota se aplica și pentru: livrarea  şi instalarea de panouri fotovoltaice, panouri solare termice, sisteme de încălzire cu emisii scăzute de înaltă eficienţă.

 

La TAW Energy, ne angajăm contractual să îți oferim soluții eficiente pentru panourile fotovoltaice, indiferent de schimbările economice, astfel ofertele noastre rămân neschimbate, iar tu poţi beneficia de unele dintre cele mai bune preţuri de pe piaţă şi totodată de cele mai multe beneficii pe care le oferim.

 

panouri fotovoltaice

Angajamentul nostru față de calitate și satisfacția clienților rămâne constant, aşa că vom continua să îţi aducem oferte atractive și eficiente pentru investițiile în energia verde.

 

Alege TAW Energy pentru a te asigura că vei beneficia în continuare de cele mai bune opțiuni pentru nevoile tale! 

 

Te invit să ne urmăreşti pe reţelele de Social Media (Click aici). 

Postat în: Uncategorized

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

X