Cea mai bună ofertă a Programului Casa Verde 2023!
 • Acasă
 • Blog
 • Cea mai bună ofertă a Programului Casa Verde 2023!
24iul.

În următoarea săptămână va avea loc alegerea firmei instalatoare pentru Programul Casa Verde. Prin intermediul aplicaţiei AFM, beneficiarii vor putea alege compania instalatoare.

 

Am decis să venim în piaţa cu una dintre cele mai bune oferte în ceea ce priveşte panourile fotovoltaice şi să oferim un sistem de 6kW cu un aport propriu de 2000 lei.

 

Oferta Programul Casa Verde

 

Vrei sa afli ce beneficii ai alături de noi, dacă ne alegi ca firmă instalatoare în Programul Casa Verde?

 

✅ Proiectare personalizată: echipa noastră de ingineri proiectanți va crea un proiect pentru proprietatea ta, care să includă toate detaliile pentru instalarea sistemului solar.
✅ Livrare și Montaj în toată țara
✅ Mentenanță
✅ Întocmim dosarul de prosumator pentru tine
✅ Buletin P.R.A.M
✅ Priză de împământare
✅ Asigurarea “Toate Riscurile” timp de 6 ani: În cazul în care apar probleme cu sistemul solar, te poți baza pe asigurarea “toate riscurile” pentru a te proteja de orice fel de pericol / dezastre naturale.
✅ Asigurarea obligatorie PAD timp de 6 ani: Datorită acestei asigurări te poți bucura în liniște și siguranță.
✅ Asigurarea Facultativă

 

⚠️Toate aceste beneficii sunt incluse în aportul propriu! Nu este nevoie să plătești absolut nimic suplimentar colaborând cu noi!

 

”Ca beneficiar, intrați în aplicație, vă selectați de acolo un instalator; în acel moment, el are acces la documentele pe care le-ați încărcat în perioada care a trecut. Verifică acele documente, au la dispoziție maxim 30 de zile în care trebuie să vă dea un răspuns. În momentul în care v-ați înțeles cu instalatorul respectiv, el vă bifează în aplicație și din acel moment, puteți să treceți la instalarea panourilor”, a declarat Laurențiu Neculaescu, Preşedintele AFM.

 

Datorită solicitărilor din ultimul timp, lucrăm la deschiderea celui de-al 4-lea depozit din Bucureşti şi la dezvoltarea unui nou sediu în Braşov. Vrem ca toţi clienţii noştri să aibă parte de promptitudine din partea noastră şi de servicii calitative şi rapide, astfel ne axăm pe evoluţie constantă.

 

Dacă eşti interesat să vezi unele dintre montajele efectuate de echipele noastre proprii (ex: imaginile atasate mai jos), poţi urmări din harta live a montajelor, precum şi alte detalii din cadrul portofoliului nostru. Click aici pentru a te redirecţiona către portofoliul nostru. 

 

 

Beneficiază acum de unele dintre cele mai bune oferte ale Programului Casa Verde 2023 ce există în piaţă la momentul actual!

Comments (5)

 1. Jatarel Remus Constantin

  29 iulie 2023 at 4:20

  Bună ziua! Aveti cea mai buna oferta! Disar apribat 8n programul Casa verde!

 2. Aveti cea mai buna oferta !

  1. Buna ziua,
   Multumim frumos!

 3. Bună ziua,

  Sincer, este impresionanta oferta Dvs,cred ca imbatabila chiar. Sunt interesat de oferta de 6 KW monofazat, localitatea Oltenita/jud.CL. Rog a ma avea în vedere si totodata as dori sa vorbesc cu un consultant pentru implementare si alte informații. Multumesc! Cu stima, Lucian

  1. Buna ziua,
   Va multumim frumos pentru comentariu si interesul prezentat! Apreciem foarte mult
   Va rog sa ne contactati la numarul de telefon: +40 21 555 9113

   O zi frumoasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

X