Crește TVA-ul pentru panouri fotovoltaice de la 1 ianuarie 2024 
 • Acasă
 • Blog
 • Crește TVA-ul pentru panouri fotovoltaice de la 1 ianuarie 2024 
06sept.

Crește TVA-ul pentru panouri fotovoltaice de la 1 ianuarie 2024 

 

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a declarat că TVA-ul pentru panouri fotovoltaice va fi majorat de la 5 la 9%.  Ministrul a mai precizat că a fost agreat în coaliție ca aceste măsuri să intre în vigoare de la 1 ianuarie 2024, însă data se poate schimba, totul depinzând de momentul aprobării lor, respectiv de asumarea răspunderii pentru acestea.

 

TVA-ul pentru energia termică rămâne de 5%, iar TVA-ul pentru fotovoltaice crește la 9%, tot de la 1 ianuarie.

 

Este o veste care poate părea îngrijorătoare pentru cei interesați de investițiile în energia solară. Cu toate acestea, suntem bucuroși să vă informăm că la TAW Energy, angajamentul nostru față de clienți rămâne neschimbat.

 

Conform articolului 4.4 din contractul nostru, preţul contractului este fix și ferm. Acest lucru înseamnă că, indiferent de majorarea cotei TVA, prețul contractului pentru instalarea panourilor fotovoltaice nu se va schimba. Ne angajăm să vă oferim soluții eficiente pentru energia solară și să îţi protejăm investiția de schimbările fiscale.

 

 

Deci, poţi avea încredere că prețurile noastre rămân la fel de accesibile și competitive, iar investiția ta în panouri fotovoltaice rămâne una sigură și rentabilă. Suntem aici pentru a te ajuta să profiţi de beneficiile energiei solare, fără a îţi face griji cu privire la fluctuațiile fiscale. 

 

Alege TAW Energy pentru soluții energetice durabile și de încredere!

 

Postat în: Panouri Fotovoltaice

Comments (6)

 1. Buna ziua,

  Cum ii afecteaza modificarea asta pe clientii Casa Verde 2023 care inca nu au semnat niciun contract? Preturile din oferta actuala va ramane neschimbat?

  1. Buna ziua,
   Preturile noastre raman fixe!

 2. As dori sa fac instalatia cu firma TAW

  1. Ne puteti alege de pe AFM cu denumirea TECHNOLOGY ARTIFICIAL WORLD S.R.L. (suntem la pozitia 146), mai departe de acolo colegii vor prelua dosarul dvs pentru validare si va vor contacta telefonic.
   O zi frumoasa!

 3. Am ales initial EON, dar am inteles ca la ei, in loc de 2000 lei contributia, trebuie sa platesc acum peste 2800 lei. Cum fac sa trec la TAW?

  1. Potrivit ghidului AFM, aveți posibilitatea de a schimba instalatorul o singură dată. Pentru a iniția acest proces, va trebui să selectați opțiunea ‘Cerere nouă’ (această funcție este accesibilă doar celor incluși pe lista de eligibili) pe platforma AFM și să urmați pașii de selecție a companiei instalatoare, așa cum ați procedat când ați ales pentru prima dată instalatorul. Vă mai recomandăm să faceți transferul după ce luați legătura cu instalatorul actual în vederea anulării contractului, dacă acesta există. Mulțumim pentru interesul acordat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

X