Creșterea TVA-ului de la 5% la 9%. Ce se întâmplă cu preţul panourilor fotovoltaice?
  • Acasă
  • Blog
  • Creșterea TVA-ului de la 5% la 9%. Ce se întâmplă cu preţul panourilor fotovoltaice?
10ian.

Creșterea TVA-ului de la 5% la 9%. Ce se întâmplă cu preţul panourilor fotovoltaice?

 

Cota TVA pentru energie regenerabilă crește, dar la TAW Energy găsești prețuri neschimbate pentru panourile fotovoltaice.

 

În contextul creșterii interesului pentru energia regenerabile și a nevoii de a proteja mediul înconjurător, guvernul a decis să crească cota TVA pentru unele sisteme de încălzire de înaltă eficiență, inclusiv panouri fotovoltaice, panouri solare termice și pompe de căldură. De la 5%, cota TVA a acestor produse a crescut la 9%. 

 

Cu toate acestea, la TAW Energy, ne-am angajat să oferim cele mai bune condiții posibile clienților noștri, menținând prețurile neschimbate. 

 

Pasul către durabilitate și economii de energie:

Energiea regenerabilă devine tot mai importantă în zilele noastre, iar panourile fotovoltaice sunt soluţia cea mai bună pentru a genera energie electrică curată și sustenabilă. Cu costurile energetice în creștere și cu o preocupare crescută pentru mediul înconjurător, investiția în panouri fotovoltaice poate aduce beneficii atât pentru buzunarul tău, cât și pentru planetă şi mediu înconjurător. 

 

Ne-am propus să facem trecerea la energie regenerabilă cât mai ușoară și mai accesibilă pentru clienții noștri. De aceea, am decis să menținem prețurile neschimbate, în ciuda creșterii cotei TVA. Ne dorim să oferim oportunitatea tuturor să instaleze panouri fotovoltaice și să beneficieze de avantajele acestora.

 

De ce am ales să menținem prețurile neschimbate:

În loc să reflectăm creșterea cotei TVA în prețurile noastre, am ales să ne asumăm acest cost suplimentar. De ce? Pentru că ne pasă de clienții noștri și dorim să le oferim cele mai bune condiții posibile. Suntem conștienți că o investiție în panouri fotovoltaice poate fi un pas important și o decizie financiară semnificativă pentru mulți oameni. Prin menținerea prețurilor neschimbate, ne dorim să încurajăm și să susținem tranziția către energie regenerabilă, făcând-o mai accesibilă pentru toată lumea.

 

 

Beneficiile instalării panourilor fotovoltaice:

 

Este deja cunoscut faptul că instalarea unui sistem fotovoltaic vine cu numeroase beneficii.

În primul rând, acestea îţi permit să generezi propria energie electrică, reducând dependența de rețeaua de distribuție și costurile asociate. 

 

Panourile fotovoltaice transformă lumina solară în energie electrică, care poate fi utilizată pentru alimentarea caselor și clădirilor. Astfel, poţi economisi bani pe termen lung, având facturi de electricitate mai mici sau chiar ajungând să produci mai multă energie decât consumi și să beneficiezi de un venit suplimentar prin vânzarea surplusului în rețeaua națională.

 

Pe lângă beneficiile financiare, panourile fotovoltaice au și un impact pozitiv asupra mediului înconjurător şi contribuie la cresterea valorii imobilului.

 

Totodată, ele produc energie curată, reducând emisiile de gaze cu efect de seră și contribuind la combaterea schimbărilor climatice. Aşa că, prin investiția în panouri fotovoltaice, te implici într-un viitor sustenabil și oferi un exemplu pozitiv pentru comunitatea din jurul tău şi pentru generaţiile viitoare.

 

Noi suntem 100% dedicați promovării energiei regenerabile și facilitării tranziției către soluții durabile. Prin menținerea prețurilor neschimbate pentru panourile fotovoltaice, ne dorim să oferim clienților noștri cele mai bune condiții posibile pentru a contribui la protejarea mediului înconjurător și pentru a economisi bani pe termen lung.

 

Investiția în panouri fotovoltaice este un pas important către un viitor mai sustenabil și mai ecologic. Echipa noastra este aici pentru a te sprijini în această călătorie și pentru a-ți oferi cele mai bune soluții pentru nevoile tale energetice. 

 

Contactează-ne astăzi și descoperă cum poți beneficia de ofertele noastre la sistemele fotovoltaice și de expertiză noastră în domeniul energiei regenerabile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

X