Electric Up 2024 – Program Nou de Finanţare pentru Echipamente Verzi
  • Acasă
  • Blog
  • Electric Up 2024 – Program Nou de Finanţare pentru Echipamente Verzi
19ian.

Vrei să îţi dezvolţi afacerea într-un mod cât mai sustenabil? Aplică la a doua ediţie a programului Electric Up care va fi deschis în luna ianuarie. Obţine o finanţare nerambursabilă de până la 100.000 de euro pentru a achiziţiona şi instala un sistem de panouri fotovoltaice cu o putere instalată cuprinsă între 27 kWp și 100 kWp, la pachet cu cel puțin o stație de încărcare pentru vehicule electrice cu o putere de 22 kW.

 

Ce este Programul Electric Up?

Statul român, prin Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri a inițiat în luna septembrie 2020 un program de sprijin acordat IMM-urilor și companiilor din domeniul HORECA.

 

Scopul Programului

Electric Up îşi propune să finanţeze firmele pentru instalarea de echipamente verzi. Astfel, programul Electric Up ajuta întreprinderile să facă tranziția către energia verde prin instalarea și utilizarea panourilor fotovoltaice, oferindu-le astfel o sursă durabilă şi curată de energie electrică și contribuind la reducerea impactului asupra mediului înconjurător.

 

Cine este eligibil?

Firme care au consum de energie electrică. Microîntreprinderi, întreprinderi mici și mijlocii și toți operatorii economici din domeniul HORECA.

 

Sunt eligibile aproape toate activităţile.
A. IMM-uri din orice domeniu de activitate mai puțin agricultură, industrie alimentară, producție de tutun, de vin și de băuturi spirtoase.
B. Operatori economici din domeniul HORECA

 

Ce poţi achiziţiona?

100.000 de euro fonduri nerambursabile pentru instalarea unui sistem fotovoltaic complet,și a unei stații de reîncărcare cu minim 2 puncte de încărcare, autovehicule electrice, pompe de căldură.

 

 

Cofinanţare
Programul nu prevede cofinanțare din partea beneficiarului, deci prin urmare beneficiezi de costuri zero.

 

Perioada depunere proiecte
Martie – Aprilie 2024

*Mai multe informaţii vom putea comunica atunci când apare ghidul.

 

Poţi completa formularul nostru de preinscriere accesând ACEST LINK. Noi te ținem la curent cu tot ce trebuie să știi despre programul Electric Up 2 pentru a beneficia de finanţarea de 100.000 Euro pentru echipamente verzi.

Comments (2)

  1. Buna ziua , mă interesează in ce condiții pot accesa acest program -Electric UP 2024.

    Va mulțumesc ,
    M

    1. Bună ziua, momentan nu a fost lansat ghidul care cuprinde toate detaliile necesare. De îndată ce acesta va fi publicat vom posta şi noi mai multe detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

X