Informații de ultimă oră în alegerea firmei instalatoare în Programul Casa Verde
 • Acasă
 • Blog
 • Informații de ultimă oră în alegerea firmei instalatoare în Programul Casa Verde
14iul.

Alegerea firmei instalatoare în Programul Casa Verde 2023 se apropie, tocmai de asta în acest articol am inclus informaţii de ultimă oră, speciale pentru tine.

 

Preşedintele AFM, Laurenţiu Neculaescu a declarat:

”Avem o situație clară a solicitanților. Sunt 86.625 de persoane fizice care au solicitat finanțare prin Programul Casa Verde Fotovoltaice și 875 de unități de cult. Este totalul beneficiarilor care s-au înscris. Practic, banii s-au epuizat în câteva minute pentru fiecare regiune în parte. Acum suntem în faza de semnare a contractelor cu instalatorii, cu firmele care vor evalua și vor implementa aceste sisteme fotovoltaice. Au fost 750 de companii care au depus dosare și s-au înscris pentru acreditare în cadrul acestui program. Au fost declarate eligibile 654 de companii. ”

 

Lista instalatorilor acreditați

“După ce finalizăm etapa de semnare de contracte cu aceste companii, ele mai au o perioadă de cinci zile pentru a depune acea garanție de participare în cadrul programului. Astfel încât, estimăm că undeva la sfârșitul acestei luni, începutul lunii august vom publica lista cu companiile care vor fi acreditate de Administrația Fondului pentru Mediu să instaleze aceste sisteme și, implicit, vom debloca aplicația și vom începe efectiv negocierile între persoanele fizice și aceste companii”

 

Prin urmare lista cu companiile instalatoare nu va fi publicată aşa cum a fost iniţial planificată în jurul datei de 15 iulie, ci cel mai probabil la începutul lunii august. Totodată, preşedintele AFM a spus că estimativ, primele panouri fotovoltaice ale programului Casa Verde vor fi instalate în luna septembrie.

 

Zilele trecute, compania noastră a semnat contractul cu Administraţia Fondului pentru Mediu, devenind oficial instalatori ai Programului Casa Verde.

 

Noi suntem pregătiţi să te anunţăm cu fiecare schimbare sau noutate ce are loc, pentru a rămâne la curent cu ceea ce se întâmpla, aşa că te invităm să ne urmăreşti pe Social Media pentru a fi prima persoană ce vede postările noastre!

Comments (3)

 1. Am o intrebare: Executați și lucrari de racordare la rețeaua electrica în București . Am toate actele de la Enel. Sunteți autorizați ANRE?
  Mulțumesc

 2. Popescu Gheorghe

  26 iulie 2023 at 8:45

  Puneți și bmpt la poartă că în cel din curte să îl desființez și sa fac legăturile de la panouri in el, mulțumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

X