Ministrul Fechet – Primele declaraţii despre Casa Verde 2024
  • Acasă
  • Blog
  • Ministrul Fechet – Primele declaraţii despre Casa Verde 2024
24mart.

Casa Verde Fotovoltaice 2024: Buget record, performanță îmbunătățită!

Ministrul Mediului, Mircea Fechet, anunță vești bune pentru programul Casa Verde Fotovoltaice 2024. Se preconizează o performanță mai bună comparativ cu anii anteriori, datorită lecțiilor învățate și unui buget record de 2 miliarde de lei.

 

„Mare parte a persoanelor înscrise în programul aferent anului 2023 au astăzi instalatorul pe casă, între ghilimele, dar lucrurile sunt într-o evoluţie certă. În ceea ce priveşte Casa Verde Panouri Fotovoltaice 2024, din momentul în care domnul preşedinte al Administraţiei Fondului pentru Mediu îmi spune că s-au epuizat sumele aferente anului 2023, că am terminat de instalat aceste panouri, bineînţeles că nu pierdem nicio zi, deschidem o nouă aplicaţie de finanţare, avem platforma informatică, avem bugetul record de 2 miliarde de lei care aşteaptă.

 

Avem instalatorii care ştiu ce au de făcut, foarte important, cu toate avizele şi cu toate acreditările necesare şi ne aşteptăm ca acest program aferent anului 2024 să meargă mult mai bine decât cel din 2023, pentru că am învăţat din greşelile trecutului”, a declarat Mircea Fechet.

Optimism și lecții învățate:

 

Ministrul Fechet este optimist cu privire la desfășurarea programului din acest an. Se așteaptă la o performanță mult îmbunătățită datorită lecțiilor învățate din 2023.

 

Programul Casa Verde Fotovoltaice beneficiază de un buget record de 2 miliarde de lei, dublu față de anul precedent. Acest lucru va permite finanțarea unui număr mai mare de proiecte.

O nouă șansă pentru cei care nu au reușit în 2023:

 

Cei care nu au reușit să obțină finanțare în 2023 au acum o nouă șansă. Se va deschide o nouă aplicație de finanțare pentru anul 2024.

 

Programul Casa Verde Fotovoltaice 2024 promite să fie un real succes, oferind românilor posibilitatea de a beneficia de energie verde și de a economisi bani. Pregătirile sunt finalizate, bugetul este disponibil, iar optimismul oficialilor este un motiv de speranță pentru o implementare eficientă a programului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

X