Cum a decurs unul dintre montajele pe care le-am avut recent? Montaj sistem de 12Kw – Panouri Longi
  • Acasă
  • Blog
  • Cum a decurs unul dintre montajele pe care le-am avut recent? Montaj sistem de 12Kw – Panouri Longi
03apr.

Cum a decurs unul dintre montajele pe care le-am avut recent? Montaj sistem 12Kw

 

Află acum paşi prin care treci când vrei să colaborezi cu o firmă de panouri fotovoltaice şi ce face cu exactitate o firmă de panouri fotovoltaice, de la prospectare la montaj.

 

Cu câteva saptamani în urmă, echipa a avut parte de încă un montaj realizat cu succes în localitatea Snagov. Cu fiecare montaj de zi de zi pe care îl avem, ne îmbunătăţim calitatea serviciilor pentru a atinge cea mai bună performanţă şi pentru a satisface nevoile clienţilor.

 

Dacă iei în considerare să colaborezi cu o firmă specializată în domeniul energetic, pentru serviciile de consultanţă şi montaj al panourilor fotovoltaice, în acest articol vei regăsi procesul exact prin care vei putea trece şi tu şi vei afla secretele lucrărilor calitative, desfăşurată de către montatorii autorizaţi ANRE.

 

În momentul în care clientul ne-a contactat, a avut loc prospectarea, într-un apel de consultanţă am clarificat ce nevoi are şi ce îşi doreşte cu privire la sistemele fotovoltaice, pentru că ulterior să aibă loc procesul de contractare, iar la final echipa să se pregătească să se deplaseze către destinaţia clientului.

 

1. Prospectare şi documentaţie

În primul rând, în urma prospecţiei şi documentaţiei primite de la client s-a optat pentru un montaj pe acoperiş cu orientare preponderent către sud şi completare a sistemului pe partea de sud-est.

 

2. Alegerea sistemului de prindere potrivit

Pentru a asigura o instalare optimă pentru tipul de acoperiş, cu învelitoare de tip tiglă metalică s-a ales sistemul RailOne cu suporţi din aluminiu pentru panouri cu înălţimea ramei de 35mm.

 

 

3. Comandarea echipamentelor

Alegerea echipamentelor s-a făcut de către specialiştii echipei, satisfăcând nevoia clientului.

Ca urmare, s-a optat pentru panouri fotovoltaice Longi de 455W, monocristalin.

Longi 455W – dimensiune 2094mm x 1038 x 35 mm
·                    – cadru din aluminiu amortizat

Amortizarea – creşte rezistenta la coroziune

 

Au fost instalate 2 invertoare Huawei de 6Kw trifazat hibrid

  • dimensiunea 365 x 365 x 156mm
  • interfaţa integrată pentru baterii
  • prevăzut cu 2 trackere MPPT ( maximum power point tracker ) care oferă o eficienţă de conversie de 97% – 98%
  • urmărirea punctului de putere maximă

 

 

 

4. Instalarea panourilor fotovoltaice

Instalarea a început în data de 21 Martie, după verificarea acoperişului de către instalatori, urmând apoi să se verifice din nou sistemul de prindere, după care s-a trecut la amplasarea cablajului necesar pentru a conecta sistemul solar la sistemul electric.

 

5. Aprobarea şi interconectarea sistemului

După instalarea panourilor s-a trecut la verificare şi punere în funcţiune a sistemului.

 

Sistemul va furniza o cantitate semnificativă de energie electrică și va ajuta la reducerea amprentei de carbon a proprietarului. Suntem mândri să luăm parte la acest proiect care își propune să contribuie la un viitor mai sustenabil.

 

 

 

În încheiere, vrem să îţi mulţumim pentru că ne urmăreşti şi citeşti aceste articole pe care speram să le găseşti cât mai utile.

 

Vrem să ştim şi părerea ta, aşa că în secţiunea de comentarii te rog spune-ne dacă tu ai avut sau ai asistat deja la montaje ale panourilor fotovoltaice, ori poate îţi doreşti să colaborezi cu firme autorizate pentru a-ţi putea duce visul la realitate.

 

Inovaţia începe cu integritate şi se termină cu eficienţă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

X