Noutăţi pentru Programul Casa Verde
 • Acasă
 • Blog
 • Noutăţi pentru Programul Casa Verde
07aug.

Mircea Fechet, Ministrul Mediului a spus în cadrul unor interviuri Digi24.ro, că prin programul Casa Verde Fotovoltaice 2023, în România au fost instalate panouri pe casele cetățenilor care produc mai multă energie decât un reactor de la centrala nucleară Cernavodă.  „Astfel de măsuri schimbă mixul energetic din România și o să fim o țară cu energie din ce în ce mai verde”, a declarat Fechet. 

 

„Dacă discutăm de domeniul energiei, vă dau un exemplu, numai în acest an prin programul Casa Verde Fotovoltaice, am reușit să finanțăm panouri în valoare de 1,75 miliarde de lei, o sumă care nu a existat vreodată în istoria administrației Fondului pentru Mediu, ceea ce va presupune o putere instalată de aproape 1 GW. Ca să facem o comparație, trebui să știm că un reactor de centrala nucleară Cernavodă are mai puțin decât am reușit noi să punem pe casele românilor într-un singur an. Vorbim de panouri pe casele cetățenilor. Acesta e un program care va continua și în ceea ce privește domeniul energiei și în ceea ce privește responsabilitatea Ministerului Mediului ne dorim să avem astfel de surse nepoluante de energie verde pe cât mai multe case.” a spus Ministerul Mediului. 

 

 

România va fi o țară cu energie din ce în ce mai verde. Cu ajutorul Programului Casa Verde 2023, tot mai mulţi romani îmbrăţişează un stil de viaţă sustenabil și pas cu pas se apropie de independența energetică. 

 

Firma noastră TAW Energy este instalatoare în cadrul Programului Casa Verde şi este pregătită să accepte cât mai multe dosare şi să efectueze montaje în toată ţara pentru cei ce au reuşit să se înscrie cu succes în program. 

 

Lista cu companiile instalatoare va fi publicată în curand!

 

Ne poţi urmării pe reţelele noastre sociale unde venim cu noutăţi zi de zi.

 

Comments (10)

 1. Este foarte bine...felicitari voua

  8 august 2023 at 5:16

  Este foarte bine…felicitări vouă..
  Sunt interesata și eu de voi

  1. Buna ziua,
   multumim frumos!

 2. Homorodean Marcela

  8 august 2023 at 5:18

  Felicitări voua

 3. Puteți să onorați toate solicitările celor înscriși în program?

  1. Buna ziua,
   Cu siguranta putem! Toate echipele noastre sunt pregatite pe fiecare regiune a tarii sa efectueze lucrarile necesare si sa intervina unde este nevoie.
   Multumim pentru comentariu, o zi frumoasa!

 4. Suntem nerabdatori sa colaboram.
  Sper sa avem parte de o experienta placuta.
  Mult succes!

 5. Sper să fie într-un ceas bun! Mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

X