Panourile Fotovoltaice – Prețuri la Minim Istoric: Oportunitate Unică de Investiție
  • Acasă
  • Blog
  • Panourile Fotovoltaice – Prețuri la Minim Istoric: Oportunitate Unică de Investiție
16mai

Panourile Fotovoltaice – Prețuri la Minim Istoric: Oportunitate Unică de Investiție

 

Într-o perioadă în care costurile energetice globale continuă să fluctueze, panourile fotovoltaice sunt o soluție stabilă și tot mai accesibilă pentru consumatori.

 

Recent, industria fotovoltaică a înregistrat o scădere a prețurilor, ajungând la un minim istoric. Este o veste excelentă pentru cei interesați de tranziția către energia verde, și mai ales, este oportunitatea perfectă pentru a investi într-un viitor sustenabil şi într-un sistem de panouri fotovoltaice. 

 

De ce Prețurile Panourilor Fotovoltaice sunt la Minim?

 

Principalul factor care a contribuit la această scăderea prețurilor este supraproducția în China, liderul mondial în fabricația panourilor fotovoltaice. 

 

China a planificat o expansiune masivă a exporturilor, care nu s-a materializat conform așteptărilor. Această discrepanță a dus la o acumulare de stocuri, forțând producătorii să reducă prețurile pentru a stimula vânzările.

 

„Prețul panourilor nu mai are unde să scadă, este la un minim istoric, la costurile de producție. Aceasta se întâmplă pentru că principalul producător de panouri, China, a mizat pe o cantitate mare de export într-un timp foarte scurt, care nu s-a întâmplat, s-au construit foarte multe facilități de producție, iar capacitățile de producție din China au început să se canibalizeze între ele,” explică Mirel Jarnea, business development manager pentru România al companiei chineze LONGi, cel mai mare producător de panouri fotovoltaice din lume.

 

Avantajele Panourilor Fotovoltaice LONGi

 

LONGi, lider în tehnologia fotovoltaică, se distinge prin inovație și eficiență. Panourile lor sunt concepute să maximizeze captarea energiei solare și să ofere o durabilitate îndelungată, chiar și în condiții meteorologice extreme.

 

Eficiența înaltă a celulelor LONGi permite o recuperare rapidă a investiției inițiale, ceea ce le face o opțiune ideală pentru orice gospodărie sau întreprindere dornică de a reduce costurile energetice.

 

 

Piața Locală și Prețurile TAW Energy

 

La TAW Energy, ne dedicăm să oferim accesul la energia regenerabilă pentru fiecare acoperiș din România. În acest context de prețuri minimale la nivel global, compania noastra ofera panouri fotovoltaice la cele mai competitive prețuri.

 

Angajamentul nostru este să facilităm tranziția către surse de energie mai curate și mai accesibile, în sprijinul sustenabilității și eficienței energetice.

 

Acum este momentul ideal pentru a investi în panouri fotovoltaice, profitând de prețurile reduse la maximum și de tehnologia de vârf pe care o avem la dispozitie. 

 

Cu o reducere de 23% la fiecare sistem de panouri fotovoltaice până la data de 31.05.2024, accesul la energie curată este mai avantajos ca niciodată.

 

Panourile fotovoltaice nu doar că reduc costurile cu energia, dar contribuie și la independența energetică, diminuând dependența de furnizorii tradiționali de energie. 

 

Prin adoptarea energiei solare, fiecare dintre noi poate juca un rol activ în protecția mediului și în promovarea unui viitor sustenabil.

 

Uite ce spun clienţii TAW Energy despre noi:

 

Aşa că dacă şi tu doreşti să îţi reduci factura la energie şi vrei să investeşti într-un sistem de panouri fotovoltaice, profită de oferta noastră valabilă doar luna aceasta şi ia legătura cu colegii noştri pentru mai multe detalii!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

X