Programul Casa Verde Fotovoltaice s-a deblocat! Anunţ Oficial!
  • Acasă
  • Blog
  • Programul Casa Verde Fotovoltaice s-a deblocat! Anunţ Oficial!
23ian.

Programul Casa Verde Fotovoltaice s-a deblocat! Anunţ Oficial!

 

Anunţul mult aşteptat este oficial aici! Casa Verde s-a deblocat în sfârşit.

 

Aplicația Programului privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională – Casa Verde Fotovoltaice s-a deblocat începând cu data de 23.01.2024, ora 10.00.

 

Astfel, conform AFM, începând de astăzi solicitanții care nu au selectat un instalator până la data suspendării Programului, au la dispoziție un termen de maximum 9️0 zile pentru selectarea unui instalator validat, prin intermediul aplicaţiei puse la dispoziție de AFM În cadrul aplicației va fi disponibilă lista completă a instalatorilor validați de către Administrația Fondului pentru Mediu.

 

Cei 25.000 de beneficiari care nu şi-au selectat încă un instalator o pot face acum în aplicaţie. Pe noi ne poţi selecta ca firma instalatoare sub denumirea “Technology Artificial World”.

 

Reluarea Programului Casa Verde Fotovoltaice reprezintă un pas crucial și așteptat în consolidarea infrastructurii de energie regenerabilă din România. Prin facilitarea accesului la energie solară pentru o mare parte a populației, acest program nu numai că susține obiectivele de sustenabilitate, ci oferă și beneficii economice semnificative pe termen lung pentru participanți. Într-un context global actual, astfel de inițiative devin vitale în asigurarea unui viitor energetic curat și durabil.

 

Urmăreşte-ne pe reţelele de Social Media pentru a afla mai multe!

Comments (2)

  1. Buna ziua, as vrea sa stiu data inscrierii ptr panouri fotovoltaice anul 2024…..Multumesc!

    1. Buna ziua, momentan nu este publicata data oficiala a programului, dar de indata ce AFM va publica mai multe informatii + un ghid, va vom anunta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

X