Programul Casa Verde începe OFICIAL pe 5 mai 2023! Schimbări de ultimă oră
 • Acasă
 • Blog
 • Programul Casa Verde începe OFICIAL pe 5 mai 2023! Schimbări de ultimă oră
09apr.

Programul Casa Verde Fotovoltaice trebuia să fie lansat la începutul lunii aprilie, mai exact miercuri la ora 10:00, însă după schimbările și update-urile care au avut loc, AFM a anunțat suspendarea înscrierilor pentru ca aplicația informatică nu a funcționat, iar data OFICIALĂ la care se vor face înscrierile este de 5 mai 2023.

 

Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Tánczos Bârna a afirmat că nu există scuză pentru felul „impardonabil” în care s-au derulat lucrurile miercuri cu Programul „Casa Verde Fotovoltaice”.

 

Ce ştim cert este ca statul va aloca 20.000 lei atât bisericilor cât și românilor care doresc să îmbrăţişeze un alt stil de viaţă și să aducă mai multă prosperitate economiilor sale, cât și mediului înconjurător unde generațiile următoare vor trăi.

Bugetul total este de 2 miliarde de lei, bani necesari pentru 100.000 beneficiari.

 

Autoritățile au anunțat Programul „Casa Verde Fotovoltaice” 2023 se va că desfășura pe regiuni, durata de înscriere pe regiune fiind de două zile. Momentan știm sigur că bugetul disponibil pe fiecare zonă se va calcula în funcție de numărul de case intabulate.

 

Finanțarea rămâne la fel ca anul trecut: 20.000 de lei, bani cu care românii își pot cumpăra panouri fotovoltaice cu o putere de 3kW.

 

 

Un sistem de panouri fotovoltaice de 3kW poate fi o investiție excelentă pentru viitorul tău energetic. Acest sistem poate produce suficientă energie electrică pentru a acoperi consumul mediu al unei familii de 4-5 persoane. Prin utilizarea energiei solare, vei reduce dependența de energia electrică din surse nerenovabile și vei contribui la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră și la protejarea mediului înconjurător.

 

Prin instalarea unui sistem fotovoltaic poți beneficia de de reduceri la factura de energie electrică, lucru pe care ni-l dorim cu toţii.

Ce schimbări de ultimă oră au avut loc?

 

Oamenii își vor putea instala panouri fotovoltaice doar pe adresa din Buletin, iar mai nou și Bisericile vor putea primi bani de la stat.

 

Toți cei care s-au înscris în program au posibilitatea de a obține o finanțare care va ajunge la 90% din valoarea cheltuielilor eligibile, în limita sumei de 20.000 de lei conform surselor Oficiale ale Proiectului.

 

Avem deja peste 1056 de aplicaţii primite, aşa că nu mai sta pe gânduri!

 

 

 

 

Pentru înscriere, poți intra pe https://tawenergy.ro/casa-verde/ unde tot ce trebuie să faci este să completezi formularul afișat.

 

 

Ne poți contacta pe email la casaverde@tawenergy.ro sau tel 021.555.9113.

Comments (2)

 1. comsarobert5@gmail.com

  19 aprilie 2023 at 4:35

  Doresc din suflet să pot sa mi montez panouri fotovoltanice prin programul casa verde

 2. comsarobert5@gmail.com

  19 aprilie 2023 at 4:36

  Actele necesare pentru panouri fotovoltanice prin programul casa verde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

X