Programul RePowerEU te ajută să îţi renovezi locuinţa cu bani de la stat
 • Acasă
 • Blog
 • Programul RePowerEU te ajută să îţi renovezi locuinţa cu bani de la stat
12oct.

Revoluționaează confortul casei tale cu energia regenerabilă! Programul RePowerEU îşi propune să devină un aliat de neînlocuit. Beneficii substanțiale, vouchere de 72.500 de lei și o direcție clară spre eficiența energetică.

 

Cu ajutorul generos al statului, îţi poţi transforma visul într-o realitate: modernizarea energetică a casei tale.

 

Ineficienta energetică e o problemă frecvent întâlnită în România. Programul RePowerEU îşi propune să̆ soluţioneze această dilemă, încurajându-i pe romanii vulnerabili să sporească eficienta energetică.

 

Pentru proiect, termenul limită este în trimestrul al patrulea al acestui an. În cel de-al treilea trimestru al anului viitor, ar trebui să̆ fie finalizat. RePowerEU este o oportunitate unică ce trebuie exploatata  până la capăt.

 

 

Ce se poate face cu un voucher de 72.500 de lei?

Lucrări de modernizare energetică, concentrate pe două arii de interes.

 

Prima, instalarea de panouri fotovoltaice pentru clădirile rezidențiale. A doua, modernizarea energetică a caselor rezidențiale aparţinănd persoanelor fizice.

 

Ce cuprinde modernizarea?

Voucherul te ajută să:

 • Izolati pereți exteriori și fațada casei tale;
 • Înlocuiți tâmplăria exterioară cu una termoizolantă, inclusiv uşi și ferestre noi;
 • Izolați termic acoperişul;
 • Instalați un sistem fotovoltaic cu o capacitate de 3kW net (pentru proprietarii vulnerabili înscriși în prima categorie).

 

Voucherul este accesibil cu o singură condiție: demonstrează ca locuința ta se încadrează în clasa G, F, D sau E din punct de vedere energetic. Un audit energetic, un contract cu o firmă de construcții, și un proiect care să demonstreze că lucrarea va crește eficiența energetică a locuinței cu cel puțîn 30% sunt elementele necesare pentru a accesa beneficiile programului.

 

RePowerEU – proiectul care conturează viitorul energetic

La TAW Energy ne dorim să fim alături de tine în călătoria ce are în vedere noul program şi de îndată ce vom afla mai multe detalii cu privire la noutăţile RePowerEu, le vom face publice. Te invit să ne urmăreşti pentru a fi primul care află despre update-urile din domeniul energiei, cu precădere al panourilor fotovoltaice.

Comments (22)

 1. Eva Nicolae Cristi

  13 octombrie 2023 at 12:50

  Bună ziua. Am aplicat cu firma dvs și cu casa verde, v am ales ca instalator și as dori sa eficientizeze și locuință prin acest proiect. Mulțumesc anticipat, aștept răspuns din partea Dvs.

  1. Buna ziua!
   Va multumim
   De indata ce AFM va publica noutati si va relua programul Casa Verde, colegii vor incepe sa programeze beneficiarii la montaj.

 2. Doresc să mă înscriu în programul RePowerEU!

 3. Bună ziua doresc sa ma înscriu și eu în programul RePowerEu și așteptăm noi informații privind acest proiect mulțumesc

 4. Muscalu Ioana Monica

  19 octombrie 2023 at 16:55

  Dorim sa ne inscriem prin firma dvoastra si la acest proiect de reabilitare termica a casei daca este posibil. Suntem deja in asteptare de montare panouri solare contractul fiind semnat deja cu dvoastra. Asteptam detalii si vesti despre reabilitare

 5. buna vreau sa ma inscriu si eu in programul repower eu

  1. Buna ziua,
   De indata ce primim mai multe detalii referitoare la program va vom anunta. Inscrierile nu sunt disponibile momentan, insa vedem ce noutati vor aparea.

 6. as dori sa ma inscriu si eu in programul Repower eu

  1. Doresc să mă înscriu în proiectul repowereu

 7. Constantinescu Alexandru Florian

  5 ianuarie 2024 at 4:33

  Bună dimineața.
  Am aflat despre programul RepowerEu și vreau să solicit acest ajutor pentru a repara casa și pentru a monta panouri fotovoltaice. Locuiesc în Comuna Adâncata județul Ialomița.
  Vă mulțumesc mult pentru această oportunitate.
  La mulți ani.

  1. Buna ziua, de indata ce se vor publica noi informatii cu privire la inscrierea si desfasurarea acestui program va vom anunta.
   Un an nou fericit!

 8. Lăpușneanu Alina-Paula

  5 ianuarie 2024 at 21:28

  Bună seara și la mulți ani!
  Aș dori să mă înscriu în cadrul programului RePowerEU, în calitate de beneficiar panouri+izolație.
  Domiciliul: comuna Gârcina, județul Neamț.
  Vă mulțumesc frumos anticipat!
  Aștept nu feed-back din partea dumneavoastră.

  1. Buna ziua, momentan nu sunt detalii de inscriere in programul RepowerEU, dar de indata ce Ministerul va publica noi update-uri cu privire la desfasurarea programului va vom anunta. Multumim frumos!

 9. Buna ziua. Doresc sa ma inscriu in program. Astept raspunsul dv, cand aveti noutati .Multumesc!

  1. Buna ziua, va vom anunta cand apari noutati cu privire la desfasurarea programului si la inscrieri. Multumim anticipat!

 10. Costache Gabriel Emanuel

  13 ianuarie 2024 at 7:30

  Bună ziua! Doresc să mă înscriu în cadrul programului RePowerEU, în calitate de beneficiar stocare baterii am sistem montat din fonduri proprii nu sunt prosumator. Mulțumesc!

 11. As dori sa ma înscriu în acest program. Multumesc

  1. Bună ziua,
   De îndată ce apar mai multe detalii cu privire la înscrierea în acest program vă vom anunţa.

 12. SUCIU TEODOR DOREL

  31 ianuarie 2024 at 9:14

  Buna,
  As dori sa ma inscriu in programul REPAWEREU (pentru izolarea termica a locuintei ). Imi puteti spune va rog, cum as putea sa ma inscriu.
  Va multumesc!

  1. Buna ziua, momentan nu va puteti inscrie in program, fiindca nu s-a lansat. Asteptam mai multe informatii oficiale cu privire la inscriere!

 13. Bună ziua!
  Doresc sa ma înscriu și eu în programul RePowerEu și aștept noi informații privind acest proiect ! Mulțumesc anticipat!

  1. Buna ziua, nu se cunosc momentan mai multe detalii despre program. Asteptam si noi informatii oficiale si lansarea unui ghid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

X