Regulamentul Campaniei “Primăvara se numără kilowații economisiți”
  • Acasă
  • Regulamentul Campaniei “Primăvara se numără kilowații economisiți”

Organizatorul campaniei:
Technology Artificial World SRL, cu sediul social în București, Sectorul 2, Str. Armenească nr. 23, Camera 14, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/22871/2022, CUI 47189276

Perioada campaniei:
22.02.2024 – 31.03.2024

Eligibilitate:
Promoția este deschisă tuturor clienților (persoane fizice sau juridice) de pe teritoriul României care îndeplinesc următoarele condiții clar și explicit:
– Participanții trebuie să completeze formularul “Cere Ofertă” disponibil pe site-ul TAW Energy (https://tawenergy.ro/cere-oferta-persoane-juridice/ sau https://tawenergy.ro/cere-oferta/ )
– Formularul trebuie completat în perioada 22.02.2024 – 31.03.2024
– Promoția se aplică doar pentru clienții care nu au primit anterior o ofertă oficială de la Technology Artificial World.
– Avansul de 50% sau plata integrală pentru achiziția sistemului fotovoltaic trebuie efectuat(ă) în perioada stabilită pentru campanie.

Mecanismul campaniei:
– Participanții trebuie să completeze formularul “Cere Ofertă” disponibil pe site-ul TAW Energy.
– Formularul trebuie completat în perioada 22.02.2024 – 31.03.2024
– Toți clienții care completează un formular Cere ofertă online (https://tawenergy.ro/cere-oferta-persoane-juridice/ sau https://tawenergy.ro/cere-oferta/ ) și achiziționează partial sau integral un sistem fotovoltaic în perioada 22.02.2024 – 31.03.2024, vor primi un discount suplimentar de 5%.
– Discount-ul se aplică prețului final, după aplicarea oricăror alte reduceri sau promoții.
– Înregistrarea trebuie să fie completată înainte de finalizarea achiziției.

Condiții Suplimentare:
– Discountul nu poate fi transferat și nu poate fi schimbat pentru bani sau alte bunuri.
– Technology Artificial World SRL își rezervă dreptul de a modifica sau anula campania în orice moment, conform legislației aplicabile.
– Promoția nu se cumulează cu ofertele programului Casa Verde 2023.

Protecția Datelor Personale:
– Datele personale colectate în cadrul campaniei vor fi folosite exclusiv pentru administrarea promoției și nu vor fi distribuite terților fără consimțământul explicit al participantului.

Litigii:

– Orice litigii apărute între participanți și organizator vor fi rezolvate pe cale amiabilă sau, în cazul în care acest lucru nu este posibil, prin intermediul instanțelor competente.

Acceptarea Regulamentului:
– Participarea la această campanie implică acceptarea integrală și necondiționată a acestui regulament.
Acest regulament este creat pentru a asigura o desfășurare clară și echitabilă a campaniei “Primăvara se numără kilowații economisiți” și pentru a respecta legislația în vigoare referitoare la promoții și protecția consumatorului.

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

X