Servicii personalizate pentru nevoile tale energetice
  • Acasă
  • Blog
  • Servicii personalizate pentru nevoile tale energetice
24apr.

Soluții inovatoare pentru energie curata pe care TAW Energy le oferă

 

Vrei să-ţi protejezi buzunarul şi să salvezi planeta în acelaşi timp? Apelează la serviciile noastre!

 

Dacă ai nevoie de un partener de încredere pentru a trece la energie verde Echipa TAW Energy este aici pentru tine!

 

La TAW Energy suntem pasionați de asigurarea accesului tău la cele mai noi tehnologii pentru casă, afacerea sau chiar ferma ta. Oferim o gamă largă de servicii care sunt sigure că vor satisface toate nevoile tale- inclusiv panouri fotovoltaice, instalații de staţii electrice, instalaţii eoliene și multe altele.

 

 

Știm cât de important este să avem grijă de mediul înconjurător și de planetă, motiv pentru care folosim numai produse bazate pe energie regenerabilă 100%. Nu numai că este mai bine pentru mediu, dar înseamnă și facturi mai mici!

 

În acest articol vei putea afla câte puţin din fiecare serviciu pe care îl oferim, dar nu uita că pentru mai multe detalii ne poţi urmări pe paginile noastre de Social Media şi ne poţi contacta la numărul de telefon!

 

 

Lista Serviciilor Oferite:
1. Instalații electrice auto

Suntem mândri să fim în pas cu noile tendinţe şi dezvoltări ale industriei auto, astfel încât să putem oferi soluţii inovatoare clienţilor noştri. Instalarea unui sistem electric pentru maşina ta poate fi o alegere excelentă pentru mediul înconjurător şi pentru buzunarul tău.

 

Ştim că timpul este foarte important pentru tine aşa că vrem să ştii că nu e nevoie să faci nimic altceva decât să ne contactezi, iar mai departe noi ne ocupăm de tot ce înseamnă montaj + întreţinere.

 

 

2. Consultanta fonduri europene (energie verde)

Dorim să fim alături de tine în a face lumea un loc mai bun. De aceea, oferim consultanta în domeniul fondurilor europene pentru energie verde. Suntem aici pentru a te ajuta să accesezi aceste fonduri şi să te susţinem în implementarea de proiecte ecologice.

 

 

3. Instalare eoliene & Cablări structurale 

 

4. Instalare sisteme de încălzire şi răcire

Ne dorim să vă asigurăm confortul în casa ta, oferindu-ţi cele mai bune soluţii pentru sistemele de încălzire şi răcire. Oferim servicii de instalare şi întreţinere a acestor sisteme, astfel încât să te poţi bucura de o casă caldă şi confortabilă în timpul iernii şi de o temperatură plăcută în timpul verii.

 

 

5. Montaj paratrăsnet & Branşamente
6. Montaj panouri fotovoltaice + dosar de prosumator

 

Suntem aici pentru a vă ajuta să fiţi independenţi energetic şi pentru a reduce impactul asupra mediului înconjurător. De aceea, oferim servicii complete de montaj al panourilor fotovoltaice, inclusiv instalarea de branşamente şi întocmirea dosarului de prosumator.

 

*Vezi mai multe lucrări efectuate de noi*

 

 

Avem peste 300 de clienţi mulţumiţi în toată ţara!

 

Uite câteva feedback-uri din partea acestora:

 

“Foarte mulţumit, recomand. Au livrat ce au promis. Montaj de calitate. Au depus tot efortul necesar pentru a-mi îndeplini cerinţele”

 

“A fost o plăcere să lucrez cu această echipă. Au fost foarte profesionişti pe tot parcursul procesului. Calitatea muncii lor şi atenţia la detalii sunt de prima clasă”

 

“După ce m-am consultat cu această echipă, am început activitatea montării sistemelor fotovoltaice, iar în mai puţin de 30 de zile totul a fost gata, au dovedit seriozitate şi profesionalism, chiar dacă la început am fost sceptic, ei m-au îndrumat pas cu pas spre deciziile corecte”

 

 

Suntem foarte recunoscători că am putut aduce într-un timp atât de scurt bucuria în casele oamenilor şi le mulţumim pentru încrederea avută în noi!

 

 

Dacă ești interesat să afli mai multe despre serviciile noastre sau ai întrebări despre ceea ce oferim noi – sau dacă vrei să discuți pur și simplu despre ceea ce face compania noastră, sună-ne astăzi!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

X