TAW Energy inaugurează un nou depozit în Călăraşi
  • Acasă
  • Blog
  • TAW Energy inaugurează un nou depozit în Călăraşi
19feb.

Compania noastră este în continuă creștere și dezvoltare, iar în anul financiar 2024, ne pregătim să inaugurăm un nou depozit în România, în județul Călărași, demonstrand astfel angajamentul nostru față de extinderea rețelei de depozite logistice. Noul depozit, cel de-al patrulea din țară, va avea o suprafață de 200 mp. 

 

“Continuăm planurile noastre de dezvoltare în România și suntem încântați să anunțăm deschiderea unui nou depozit în Călărași, în cursul primului trimestru al anului 2024. Vom oferi detalii concrete despre această inaugurare în momentul în care vom putea anunța o dată exactă,” a declarat Florin Voicu, Director Regional la TAW Energy.

 

Compania noastra detine trei depozite strategice în Brașov, Lugoj si Galati, care asigură o livrare rapidă și eficientă a echipamentelor către clienți. Această extindere a rețelei logistice va consolida capacitatea noastra de a răspunde nevoilor clienților din zona de Sud și va facilita o distribuție mai eficientă a produselor și echipamentelor sale.

 

Investiția în acest nou depozit demonstrează angajamentul TAW Energy de a oferi un serviciu de înaltă calitate și de a îmbunătăți experiența clienților. Prin amplasarea strategică a depozitului, vom putea gestiona cu succes cererea în creștere și vom asigura livrări mai rapide și sigure în întreaga regiune.

 

De asemenea, deschiderea noului depozit în Călărași va fi un impuls pentru economia locală, generând noi oportunități de angajare și colaborare cu furnizorii locali.

 

Suntem recunoscuti în industrie pentru sistemele de panouri fotovoltaice de ultimă generaţie şi pentru preţurile corecte şi accesibile, la pachet cu cele mai multe beneficii oferite. Extinderea rețelei logistice prin inaugurarea acestui nou depozit în Călărași va consolida și mai mult poziția companiei TAW Energy în piaţă, clasându-ne între liderii din domeniu.

 

Cu o echipă de peste 150 de oameni dedicati și o infrastructură logistică modernă, suntem pregatiti să oferim soluții de energie eficiente și să răspundem cerințelor în continuă schimbare ale industriei. De asemenea, depozitul va facilita distribuția de panouri fotovoltaice, contribuind la o producție mai mare de energie verde și la reducerea amprentei de carbon.

 

Adrian Şerban, Manager General la TAW Energy a explicat: “Zi de zi ni se cere să fim prezenţi în cât mai multe oraşe din ţară, acolo unde sunt şi clienţii noştri. Exact asta ne propunem, să ajungem acolo unde este nevoie de noi şi unde este cerere. Anul trecut am reuşit să ajungem la 9 puncte de lucru în ţară, iar anul ăsta vrem să dublăm această cifră şi pe lângă asta, să trecem la nivel internaţional, deschizând puncte de lucru în ţări precum: Olanda, Germania, Republica Moldova şi în Emiratele Arabe Unite.”

 

Panourile fotovoltaice sunt din ce în ce mai cerute de către români, iar la nivel naţional, obiectivul principal este că fiecare acoperiş din România să aibă panouri fotovoltaice. La TAW Energy ne aliniem acestei misiuni, dezvoltându-ne treptat şi implementând noi tehnologii de ultimă generaţie. 

 

Te invit să ne urmăreşti pentru a afla mai multe! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

X