TAW ENERGY – lider în transformarea energiei verzi și proiectelor de viitor
 • Acasă
 • Blog
 • TAW ENERGY – lider în transformarea energiei verzi și proiectelor de viitor
27apr.

TAW ENERGY – lider în transformarea energiei verzi și proiectelor de viitor

 

Odată cu creșterea alarmantă a schimbărilor climatice și a preocupărilor legate de mediu, tot mai mulți oameni au început să se orienteze spre surse alternative de energie. TAW ENERGY, un jucător important în industria energiei verzi, vine în întâmpinarea cererii prin oferirea unor soluții eficiente și sustenabile, precum panourile fotovoltaice și dosarele de prosumator.

 

În ultima lună, compania a înregistrat un număr mare de contractări ale sistemului solar fotovoltaic de 10kW, trifazat, echipat cu panouri Longi Solar 450W și invertor Huawei. Acest sistem performant reprezintă un pas important în direcția unui viitor mai verde și sustenabil pentru toți.

 

 

În acest an, TAW ENERGY își propune să ajute peste 5.000 de clienți să obțină subvenții prin Programul Casa Verde, un program guvernamental ce sprijină instalarea sistemelor de energie regenerabilă în locuințe. Compania este pregătită să răspundă la toate cerințele pieței și să ofere servicii de înaltă calitate în acest domeniu.

 

 

Dragoş Luca, manager în compania TAW ENERGY, declară: “Suntem bine pregătiți pentru Programul Casa Verde și ne asumăm provocarea de a ajuta mii de clienți să beneficieze de subvențiile oferite, pentru a ne atinge obiectivul de a livra soluții eficiente și personalizate pentru nevoile şi dorinţele fiecărui client. Experienţa noastră în domeniu ne ajuta să fluidizăm tot procesul, de la depunerea dosarului şi până la punerea în funcţiune, astfel încât clienţii noştri să primească cel mai bun raport calitate-pret de pe piaţă.”

 

Pe lângă competențele în domeniul energiei verzi şi a sustenabiitatii, TAW ENERGY se mândrește și cu o echipă tehnică de excepție, capabilă să gestioneze fluxul complet de servicii, de la consultanță și proiectare până la instalarea și monitorizarea sistemelor fotovoltaice în toată ţara.

 

 

Florin Vlad, proiectant al TAW ENERGY, afirmă: “Acordăm o importanță deosebită calității serviciilor noastre și asigurării unui flux complet, fără probleme, pentru clienții noștri. Tocmai de aceea pentru Programul Casa Verde dorim sa alocam 20 de echipe proprii și acest lucru înseamnă că ne implicăm în fiecare etapă a procesului, oferind suport și asistență pentru a ne asigura că sistemele fotovoltaice instalate funcționează optim și aduc beneficii maxime pentru clienți.”

 

Cu o viziune clară și o echipă puternică, TAW ENERGY și-a stabilit un obiectiv ambițios pentru 2023, pregătindu-se să facă diferența în industria energiei verzi și în viața a mii de români. Prin promovarea unor surse de energie sustenabile și curate, ne propunem să contribuim la protejarea mediului înconjurător și la construirea unui viitor mai verde pentru toți.

 

 

Flavia Purice, inginer ofertant al companiei, afirmă:
“Sunt încântată să vă împărtășesc progresele noastre de la începutul acestui an fiscal. Am avut o creștere semnificativă a vânzărilor noastre de peste 40 de milioane de lei, în timp ce am reușit să menținem relații excelente cu clienții noștri actuali. Suntem mândri să fim parteneri cu unele dintre cele mai importante companii din domeniul energetic și să venim în sprijinul celor ce ne contactează zilnic și își doresc într-adevăr o schimbare semnificativă. Acesta a fost, de asemenea, un an plin de inovație și am adăugat noi produse și servicii la portofoliul nostru existent. Ne angajăm să continuăm să oferim cele mai bune soluții și servicii clienților noștri și să îmbunătățim experiența lor cu TAW ENERGY.”

 

Conform Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoza (CNSP) în România, producţia de energie verde (energie eoliană, energie hidroelectrică şi energie fotovoltaică) ar urma să se majoreze:
 • cu 3.9%, ajungând la 2.385 milioane tep în 2023;
 • cu 4.1%, ajungând la 2.485 milioane tep în 2024;
 • cu 4.4%, ajungând la 2.590 milioane tep în 2025;

 

Cum a spus chiar şi Ministrul Energiei, Virgil Popescu, faptul că “România devine un hub important pe piaţa energiei atât din punct de vedere al energiei electrice, cât şi a gazelor naturale.”

 

România deţine un avantaj substanţial din acest punct de vedere datorită poziţiei geografice favorabile şi numărului mare de zile însorite pe an, înregistrând un progres semnificativ în anii precedenţi şi mai ales în prezent, aceasta industrie fiind într-o continuă expansiune.

 

 

Te invit să ne contactezi pentru mai multe detalii la numărul de telefon +40 21 555 9113 sau la adresa de email contact@tawenergy.ro, iar dacă vrei să afli mai multe despre noi, o poţi face accesând reţelele noastre  Sociale, precum şi Website-ul nostru, https://tawenergy.ro/ .

Comments (2)

 1. Salutare i-am contacta și eu pe cei de la taw energy după 1 an de cercetări ,Investigați si întrebări ,am dat de ei prin căutările mele pe google si care mi-a atras atenția prețul ,garanția mare la produse si montajul ,care greul îl găsești (toată lumea vinde panouri dar fără montaj) eu mi-am pus un sistem de 8kw monofazic 22 de panouri si 2 invertoare de câte 4 kw fiecare ,si inca 4panouri in plus pentru a ajuta iarna ca-n nu este soare si produc mai puțin ,totul am rezolvat in o luna cu un băiat foarte drăguț Dragoș cu 50 la suta avans si restul după montaj , eu unul am fost mulțumit

  1. Multumim frumos pentru comentariu! Apreciem
   O zi buna in continuare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

X