Top 7 criterii pentru alegerea firmei instalatoare în Programul Casa Verde 2023
  • Acasă
  • Blog
  • Top 7 criterii pentru alegerea firmei instalatoare în Programul Casa Verde 2023
04iul.

Top 7 criterii pentru alegerea firmei instalatoare în Programul Casa Verde 2023

 

Felicitări tuturor celor care s-au înscris cu succes în Programul Casa Verde 2023! Eforturile tale în direcția energiei verzi sunt demne de laudă, iar acum este momentul să găsesti firma instalatoare potrivită pentru a transforma visul tau în realitate. 

 

În acest articol, îți voi prezenta top 7 criterii pe care ar trebui să le iei în considerare în procesul de selecție, oferindu-ți sfaturi de ultimă oră pentru a asigura o colaborare de succes cu firma instalatoare. 

 

Programul Casa Verde 2023

 

1. Expertiză în domeniul energiei solare: Alege o firmă instalatoare care deține o expertiză solidă în domeniul energiei solare. Asigura-te că au specialiști tehnici bine pregătiți și cunoștințe avansate în acest domeniu.

 

 

2. Portofoliu și referințe: Verifica portofoliul și cerceteaza compania pentru a vedea proiectele finalizate anterior. Citește recenziile și testimonialele clienților pentru a obține o perspectivă a experienței lor.

 

Panouri fotovoltaice

 

3. Certificări și acreditări: Asigura-te că firma instalatoare este certificată și acreditată de organizațiile relevante din industrie. Acest lucru garantează că vor respecta cele mai înalte standarde de calitate și siguranță.

 

4. Oferte personalizate: Căuta o firmă care oferă soluții personalizate, adaptate nevoilor și cerințelor tale specifice. O abordare individualizată va asigura obținerea celor mai bune rezultate.

 

 

5. Servicii post-instalare: Un aspect esențial este asigurarea serviciilor de mentenanță pe termen lung. Verifica dacă firma instalatoare oferă asistență tehnică, reparații și servicii de întreținere pentru sistemul tau solar.

Spre exemplu, noi la TAW Energy oferim mentenanta timp de 10 ani. 

 

Firma instalatoare

 

6. Garanții și asigurări: Asigura-te că firma instalatoare oferă garanții adecvate pentru echipamentele și lucrările efectuate. De asemenea, verifica dacă oferă asigurări pentru a te proteja investiția în caz de evenimente neprevăzute. 

Exemplu de asigurari pe care le ofera compania noastra: Asigurarea “Toate riscurile” si asigurarea PAD care este obligatorie ( Prin polița PAD sunt acoperite daunele produse locuințelor ca urmare a unui dezastru natural ) 

 

Asigurare Panouri Fotovoltaice

 

7. Preț și valoare: Nu alege firma instalatoare doar pe baza prețului. Ia în considerare și calitatea serviciilor oferite și valoarea pe termen lung pe care o obții. Alege o ofertă echilibrată între calitate și costuri.

 

Selectarea unei firme instalatoare de încredere este esențială pentru succesul proiectului vostru de energie verde. Utilizeaza aceste  criterii ca ghid în procesul de selecție și ia o  decizie cat mai informată si potrivita pentru tine.

 

Colegii noştri sunt aici să îţi ofere suport şi sprijin în alegerea cea mai potrivită, aşa că te rugăm să ne contactezi pentru a putea discuta!

 

Mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

X