Unul dintre cei mai mari producători de panouri fotovoltaice din Turcia pregătește fabrică în România
  • Acasă
  • Blog
  • Unul dintre cei mai mari producători de panouri fotovoltaice din Turcia pregătește fabrică în România
07nov.
O nouă investiție în sectorul energiei regenerabile: Compania Alfa Solar Enerji își extinde prezența în România

 

În contextul cererii mari de panouri fotovoltaice în Uniunea Europeană, o companie de top din Turcia, Alfa Solar Enerji, anunță planurile de a investi într-o nouă fabrică de producție în România. În ciuda provocărilor din piață, investiția de anvergură urmărește să construiască o fabrică cu o capacitate de manufacturare inițială de 300 MW pe an. 

 

Sursa Foto: Alfa Solar Enerji

 

Subsidiara românească a companiei Alfa Solar Enerji, a obținut o finanțare de 1 milion de euro, reprezentând un prim pas hotărât spre construirea unei facilități de producție cu o capacitate inițială anuală de 300 MW. Producătorul turc, cu o prezență semnificativă pe piața internațională, se remarcă prin producția actuală de aproximativ 3 milioane de panouri solare pe an, cu o putere instalată echivalentă de 1,3 GW.

 

Cu o viziune de extindere a operațiunilor, Alfa Solar Enerji vizează să se extindă pe piața europeană și să ofere soluții durabile și inovatoare pentru nevoile de energie curată. Planurile de a dezvolta o instalație de producție modernă în România reflectă angajamentul de a sprijini tranziția către energie regenerabilă și de a contribui la eforturile de combatere a schimbărilor climatice la nivel global.

 

 

Cu o echipă de peste 750 de angajați și o infrastructură tehnologică avansată, Alfa Solar Enerji este gata să aducă o contribuție semnificativă la piața locală de energie regenerabilă din România, consolidând astfel poziția țării ca un jucător cheie în cadrul revoluției verzi europene.

 

Ne bucurăm să avem astfel de investiţii în ţara noastră din partea unor companii străine.

 

Urmăreşte-ne pentru a fii la curent cu cele mai actuale informaţii cu privire la domeniul energiei verzi. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

X