Veste bună pentru cei ce vor să investească în panouri fotovoltaice!
 • Acasă
 • Blog
 • Veste bună pentru cei ce vor să investească în panouri fotovoltaice!
31aug.

Nicu Ştefănuţă: Programul “Casa Verde Fotovoltaice” va fi suplimentat cu 1 miliard de euro

Veste bună pentru cei ce vor să investească în panouri fotovoltaice!

 

Programul “Casa Verde Fotovoltaice” va fi suplimentat cu 1 miliard de euro, iar cei interesați care nu au prins fonduri tura trecută pot să își pregătească deja actele necesare, a declarat europarlamentarul Nicu Ştefănuţă, membru al Verzilor Europeni (Greens/EFA) în Parlamentul European.

 

Acesta a scris pe Facebook:
“Vin mai mulți bani pentru panourile fotovoltaice, pregătiți dosarele!
🏡 Programul “Casa Verde Fotovoltaice” va fi suplimentat cu 1 miliard de euro, iar cei interesați care nu au prins fonduri tura trecută pot să își pregătească deja actele necesare.
👏 Mă bucur că la câteva luni de la scrisoarea publică adresată ministrului Tánczos Bârna prin care am cerut mărirea fondurilor pentru panouri fotovoltaice, în sfârșit se concretizează ceva.
Scrisoarea din iunie 2023: “Fac apel la ministrul Tánczos Bârna să folosească inteligent toate fondurile europene și la următoarea rectificare bugetară să crească bugetul pentru programul Casa Verde Fotovoltaice. România a primit peste un 1 miliard de euro din Fondul de modernizare pentru proiecte de investiții pe energie regenerabilă. Acești bani vin din comercializarea certificatelor de emisii de CO2, îi punem pe marii poluatori la plată și modernizăm țara cu acești bani”, a anunţat Nicu Ștefănuță.
Poate a contat presiunea mea. Poate.
Vă țin la curent cu privire la procedura de obținere a fondurilor. Succes!”

 

 

Vestea că Programul “Casa Verde Fotovoltaice” va fi suplimentat cu 1 miliard de euro aduce bucurie și oportunități semnificative pentru cei interesați să investească în panouri fotovoltaice. Europarlamentarul Nicu Ștefănuță, reprezentant al Verzilor Europeni în Parlamentul European, a transmis că această mărire de fonduri reprezintă o veste excelentă pentru toți cei care doresc să adopte energii regenerabile în locuințele lor.

 

Această suplimentare de fonduri reflectă angajamentul de a promova soluții de energie curată și durabilă. Faptul că România dispune de aceste resurse financiare pentru investiții în panouri fotovoltaice este un semnal puternic că schimbările în direcția sustenabilității sunt tot mai susținute și încurajate. Această măsură reprezintă o oportunitate valoroasă pentru a accelera tranziția către energiile regenerabile și pentru a contribui la reducerea impactului negativ asupra mediului.

 

Astfel, cei interesați de adoptarea panourilor fotovoltaice în propriile locuințe sau afaceri au acum șansa de a beneficia de acest sprijin financiar, în concordanță cu angajamentul tot mai puternic pentru mediu și pentru viitorul durabil. Este un pas important în direcția unei societăți mai responsabile energetic și mai prietenoase cu mediul înconjurător.

Comments (2)

 1. Ma bucur foarte tare pentru multe persoane cunoscute de mine ( care nu au reușit sa se înscrie in programul Casa Verde 2023) , ca acum li se oferă o noua șansă .
  Tuturor celor care vor reusi , o să le recomand firma TAW ENERGY ca firna instalatoare.
  Oferta voastra estre cea mai buna de pe piata .
  Va multumesc pentru ca ajutati si pe cei cu venituri mai modeste, ca sa poata avea acces la o tehnologie noua, verde si anume FOTOVOLTAICE.
  MULT SUCCES SI SA AUZIM DE BINE!

  1. Multumim frumos pentru cuvintele frumoase! Speram sa putem ajuta cat mai multe persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

X