Vino să ne cunoști la Energy Strategy Summit și descoperă viitorul energiei regenerabile!
  • Acasă
  • Blog
  • Vino să ne cunoști la Energy Strategy Summit și descoperă viitorul energiei regenerabile!
06iun.

Vino să ne cunoști la Energy Strategy Summit și descoperă viitorul energiei regenerabile!

 

Suntem încântați să vă anunțăm că vom participa la prestigiosul Energy Strategy Summit, eveniment la care vom putea afla mult mai multe despre viitorul energiei regenerabile.

 

Acest eveniment deosebit va avea loc în perioada 7-8 iunie la Palatul Parlamentului din București și ne aduce alături de cei mai importanți decidenți din industria energetică din România.

 

Energy Strategy Summit 2023 va reuni peste 20 de vorbitori – oficiali din Guvern şi din autorităţile de reglementare, manageri de top ai marilor companii, reprezentanţi avizaţi ai asociaţiilor profesionale, experţi români şi străini din mediul academic şi universitar.

 

 

 

Ca parteneri de încredere, suntem nerăbdători să vă întâmpinăm și să vă oferim oportunitatea de a cunoaște echipa și de a afla mai multe despre compania noastră, TAW Energy.

 

Descoperă liderii în domeniul energetic: Energy Strategy Summit este o platformă de excepție care adună laolaltă personalități cheie, experți și factori de decizie din industria energetică. Acest eveniment oferă o oportunitate valoroasă pentru schimbul de cunoștințe, discuții despre tendințele emergente și explorarea soluțiilor inovatoare.

 

La TAW Energy, credem cu tărie în puterea colaborării și a schimbului de idei, motiv pentru care suntem încântați să facem parte din acest eveniment remarcabil, pentru a ne extinde networkul.

 

Hai să ne cunoaștem în cadrul Energy Strategy Summit!

Vei avea ocazia să interacționezi direct cu echipa noastră dedicată și să descoperi mai multe despre angajamentul nostru față de energia regenerabilă. Îți vom prezenta soluțiile noastre inovatoare în domeniul energiei solare și a panourilor fotovoltaice. Vei putea pune întrebări, discuta cu experții noștri și afla cum te poți implica în această mișcare către un viitor mai sustenabil.

 

 

 

Nu rata oportunitatea de a face parte din revoluția energiei regenerabile! Vino la Energy Strategy Summit între 7 și 8 iunie la Palatul Parlamentului din București și descoperă cum putem fi partenerul tău de încredere în realizarea unui viitor mai verde și mai durabil. Te așteptăm cu brațele deschise!

 

Pentru mai multe informații despre Energy Strategy Summit, accesează acest link: https://www.energynomics.ro/…/energy-strategy-summit-2023/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

X