Accelerăm procesul de verificare a dosarelor pentru Casa Verde 2023!
 • Acasă
 • Blog
 • Accelerăm procesul de verificare a dosarelor pentru Casa Verde 2023!
17aug.
Accelerăm procesul de verificare a dosarelor pentru Programul Casa Verde 2023!

Suntem dedicați să oferim servicii de calitate și să facilităm accesul beneficiarilor la Programul Casa Verde 2023. În acest sens, suntem încântați să anunțăm că am implementat un sistem automatizat pentru verificarea dosarelor depuse la AFM, accelerând astfel procesul și simplificând parcursul beneficiarilor.

 

Ne mândrim să oferim o soluție completă și simplificată pentru beneficiarii Programului Casa Verde 2023.

 

 

În acest articol, vom explora pașii pe care trebuie să îi urmeze beneficiarii pentru a beneficia de această facilitate și cum am reușit să fluidizăm procesul de verificare.

 

Pasul 1: Alege-ți oferta potrivită

Pentru a începe procesul, beneficiarii trebuie să acceseze site-ul nostru https://tawenergy.ro/casa-verde-2023/#formular-oferta-casa-verde și să completeze un formular simplu. În acest formular, vor avea posibilitatea de a alege tipul de invertor și panou fotovoltaic în funcție de preferințe și necesități.

 

 

Pasul 2: Încarcă dosarul depus la AFM

După ce au selectat oferta dorită, beneficiarii trebuie să încarce dosarul depus la AFM. Aceasta poate fi realizată prin intermediul platformei noastre online, asigurând astfel transmiterea rapidă și sigură a documentelor necesare.

Atenţie: Vă rugăm ca documentele să fie complete!

 

 

Pasul 3: Noi verificăm documentele pentru tine

Odată ce dosarul a fost încărcat, echipa noastră de specialiști se va ocupa de verificarea acestuia. Având în vedere implementarea sistemului nostru automatizat, procesul de verificare va fi accelerat, astfel încât vei primi notificări rapide cu privire la starea dosarului tău. În cazul în care dosarul este complet, vei fi informat imediat și vom trece la următorul pas.

 

 

Pasul 4: Alege Technology Artificial World SRL ca firmă instalatoare în momentul publicării listei

Pentru a-ți oferi servicii complete și de încredere, te încurajăm să alegi Technology Artificial World SRL ca firmă instalatoare. Echipa noastră de specialiști se va asigura că proiectul tău este implementat conform standardelor de calitate și într-un timp optim.

 

 

Pasul 5: Demarăm proiectul

După ce ai ales ca firmă instalatoare Technology Artificial World SRL de pe platforma AFM, vom demara proiectul. Echipa noastră de experți va lucra în strânsă colaborare cu tine pentru a implementa sistemul fotovoltaic în locuința ta în cel mai eficient mod posibil. Ne angajăm contractual să respectăm termenele stabilite și să îți oferim rezultate de înaltă calitate.

 

Ne străduim să îți ușurăm procesul de verificare în cadrul Programului Casa Verde 2023. Încredințează-ne proiectul tău și bucură-te de beneficiile unei locuințe verzi și a unui viitor sustenabil!

 

Pentru mai multe informații accesează site-ul nostru https://tawenergy.ro/casa-verde-2023/#formular-oferta-casa-verde sau contactează-ne la numărul de telefon +40 21 555 9113.

 

Comments (4)

 1. Dumitrascu Stelica

  23 august 2023 at 13:39

  Am depus documentele pe 16.08.2023 ora 6:52 si nu am primit nici o notificare.
  Multumesc!

  1. Buna ziua,
   Colegii au verificat documentele depuse de catre dvs. Va rog frumos sa verificati mailul.
   O zi frumoasa!

 2. Ciurea Mădălin victor

  17 septembrie 2023 at 8:54

  Buna ziua ! Am selectat firma d-voastră pe data de 06.09.2023 15:55:28 , iar statusul apare în verificare conformitate și eligibilitate. Aștept răspunsul d-voastră

  1. Buna ziua, colegii se ocupa de verificarea dosarelor si indata ce se va ajunge la dosarul dvs veti fi contactat.
   Multumim pentru intelegere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

X