Au început înscrierile în Programul Casa Verde 2023 – alege să lucrezi cu TAW Energy
  • Acasă
  • Blog
  • Au început înscrierile în Programul Casa Verde 2023 – alege să lucrezi cu TAW Energy
22mai

Au început înscrierile în Programul Casa Verde 2023 – alege să lucrezi cu TAW Energy

 

Programul are un buget record, iar oamenii au la dispoziție 3 zile lucrătoare să-și depună actele, însă TAW Energy recomanda ca în prima zi să acţioneze cu toții cât mai repede, deoarece anul acesta se va merge pe sistemul “primul venit, primul servit”, iar înscrierile se vor epuiza destul de repede.

 

Procesul de înscriere în Casa Verde

Pentru a vă înscrie în Programul Casa Verde, trebuie să începeți prin a vă înregistra pe site-ul Administrației Fondului pentru Mediu, creând un cont personal. Apoi, va trebui să depuneți documentele necesare.

 

Pentru a completa înregistrarea în aplicație, veți avea nevoie de următoarele documente: cartea de identitate, extrasul de carte funciară și dovezi că nu aveți datorii la taxele și impozitele locale, precum și la bugetul de stat. După încheierea perioadei de înregistrare pentru persoanele fizice, veți avea la dispoziție 90 de zile pentru a vă selecta instalatorul.

 

Prin acest intermediu, dorim sa îi felicitam pe cei care s-au înscris saptamana trecuta cu succes în Regiunea Bucuresti-Ilfov! Suntem mândri să avem 743 de înscriși cu succes la Regiunea București – Ilfov care, care în urma înscrierilor ne-au comunicat ca ne vor alege pe noi ca firma instalatoare.  Apreciem faptul că ne-ați ales si vă mulțumim frumos!

Fiecare beneficiar va primi 20.000 de lei pentru un sistem de panouri fotovoltaice, adică 90% din preț. La TAW Energy beneficiarii vor achita DOAR aportul propriu, în avans, după semnarea contractului, iar finanțarea AFM este suportată în totalitate de instalator până la decontare.

 

TAW Energy este compania care are cele mai bune prețuri de pe piața din domeniul energiei și este cât se poate de pregătită să ofere cele mai bune servicii tuturor celor ce se înscriu la Programul Casa Verde și îi aleg ca instalator. În oferta lor, oferă sisteme de 5kW la prețul de 2000 lei.

 

Odată ce te-ai înscris și ai depus cererea pe site-ul AFM, urmând ca aceasta să fie aprobată, noi vom demara montajul panourilor solare și ne vom asigura că beneficiezi de cele mai bune servicii şi soluţii atunci cand ne alegi ca firma instalatoare.

 

Dragoș Luca, manager la TAW Energy, afirma: “Avem foarte multe cereri în momentul de faţă pentru Casa Verde pe care vrem să le onorăm cât mai repede. Ne bucurăm că oamenii au încredere în noi și ne aleg, deoarece ofertele noastre sunt concepute întocmai ca orice doritor să-și permită să beneficieze de servicii cu adevărat calitative. Așteptam ca toți beneficiarii care au depus cererile și ne-au ales ca instalatori, să fie acceptaţi şi să începem cât mai repede montajele.”

 

Conform AFM, calendarul de înscriere pe regiuni a fost actualizat astfel:

19 mai, ora 10:00 – Regiunea București Ilfov
24 mai, ora 10:00 – Regiunea Centru: Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureş, Sibiu
29 mai, ora 10:00 – Regiunea Nord Est: Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui
6 iunie, ora 10:00 – Regiunea Nord Vest: Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Sălaj, Satu Mare, Maramureş
9 iunie, ora 10:00 – Regiunea Sud Est: Brăila, Buzău, Constanța, Galați, Vrancea, Tulcea
14 iunie, ora 10:00 – Regiunea Sud Muntenia: Argeș, Călăraşi, Dâmboviţa, Giurgiu, Ialomiţa, Prahova, Teleorman
19 iunie, ora 10:00 – Regiunea Sud Vest: Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt, Vâlcea
22 iunie, ora 10:00 – Regiunea Vest: Arad, Caraş-Severin, Hunedoara, Timiş

 

Pentru a te bucura de o finanțare pentru Programul Casa Verde, te rugăm să consulţi lista noastra de prețuri si sa ne contactezi pentru mai multe detalii!

 

Mult succes!

Comment

  1. trebuie mai intâi să ne înscriem și numai cei calificați își aleg furnizorul.
    întrebare: Cum ajung la formularul de depunere ?
    încerc de ceva timp și Panouri Fotovoltaice nu apare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

X