Deschiderea unui nou birou – evoluția TAW Energy
 • Acasă
 • Blog
 • Deschiderea unui nou birou – evoluția TAW Energy
28aug.
Deschiderea unui nou birou – evoluția TAW Energy

 

Cu bucurie și entuziasm, compania noastră, TAW Energy, anunță deschiderea noului birou în orașul Galaţi. Această expansiune reprezintă un pas important în direcția consolidării și extinderii prezenței noastre pentru a putea servi și mai bine clienții din regiune.

 

Situat în inima orașului, biroul din Galaţi va fi un centru dedicat consultanței și serviciilor în domeniul energiei solare și a soluțiilor de eficiență energetică. Echipa noastră de specialiști va fi disponibilă pentru a oferi informații detaliate, evaluări personalizate și consultanță privind avantajele adoptării energiei verzi.

 

Noul birou reprezintă o investiție semnificativă în zona Galaţi și arată angajamentul nostru constant de a aduce soluții durabile și eficiente din punct de vedere energetic în comunitățile noastre. Ne dorim să fim aproape de clienții noștri, oferindu-le acces ușor la expertiza noastră și la soluțiile inovatoare pe care le oferim.

 

Deschidere birou TAW

 

Printre serviciile pe care le vom oferi în noul birou se numără consultanță personalizată pentru implementarea sistemelor fotovoltaice, evaluări ale consumului energetic, analize de fezabilitate pentru soluții de eficiență energetică, instalare eoliene, instalare staţii electrice auto, instalare sisteme de încălzire şi răcire și multe altele. Echipa noastră va lucra strâns cu clienții pentru a identifica cele mai bune soluții pentru nevoile lor specifice.

 

Deschiderea biroului din Galaţi marchează o etapă semnificativă în evoluția noastră și în angajamentul nostru de a contribui la dezvoltarea sustenabilă a comunităților în care activăm. Suntem nerăbdători să întâmpinăm clienții noștri în noul nostru sediu și să le oferim soluțiile energetice inovatoare de care au nevoie.

 

În cazul în care ești interesat să afli mai multe despre energia solară, cu precădere servicii ce au în vedere panourile fotovoltaice și cum putem contribui la reducerea costurilor tale energetice, te invităm să ne vizitezi în noul nostru birou de la adresa Strada Brăilei nr. 189.

 

 

Echipa noastră îți stă la dispoziție pentru a-ti oferi informații și consultanță personalizată, pentru a te ajuta să faci alegerile potrivite pentru un viitor mai sustenabil și mai eficient din punct de vedere energetic.

 

Te invit să ne urmăreşti pe reţelele noastre de Social Media (CLICK AICI)! 

Comments (8)

 1. Felicitări, poftiți și mai spre munte, să vă răcoriti ! La Suceava, capitala Bucovinei (în lipsă de cosmopolitul, fabulosul CERNĂUȚI !!!)

 2. Vă urmăresc de mult timp și sunt plăcut inpresionat de progresul vostru. Acum ma bucur de panourile fotovoltaice montate de echipa domnului Șerban, s-au miscat repede și m-au ajutat cu orice informație de care am avut nevoie.

  1. Multumim frumos! Ne bucuram sa primim acest feedback din partea dvs.
   O zi frumoasa!

 3. Cristina Ghilencea

  6 septembrie 2023 at 10:47

  Buna ziua .Montarti panouri doar in zona Galati sau si in Olt?Va multumesc

  1. Buna ziua,
   montan in toata tara.
   Multumim pentru comentariu!

 4. Un număr de telefon va rog , unde va putem găsi ?

  1. Buna ziua,
   +40 21 555 9113
   Multumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

X