Diferențele dintre sistemele de 5Kw Huawei şi 8Kw Huawei. Care este mai avantajos?
  • Acasă
  • Blog
  • Diferențele dintre sistemele de 5Kw Huawei şi 8Kw Huawei. Care este mai avantajos?
07mart.

Timp de citit: 2 minute 18 sec

 

Sistemele de panouri solare Huawei de 5 kW și 8 kW sunt ambele soluții bune pentru proprietarii de case sau de afaceri care doresc să instaleze un sistem fotovoltaic. Diferența dintre aceste sisteme este, în primul rând, puterea lor nominală. Sistemul de 5 kW are o putere nominală mai mică decât sistemul de 8 kW, ceea ce înseamnă că poate produce o cantitate mai mică de energie electrică.

 

 

În funcție de nevoile energetice ale proprietarului, un sistem de 5 kW poate fi suficient, sau poate fi necesar un sistem de 8 kW sau chiar un sistem mai mare. Costurile pot fi, de asemenea, un factor important de luat în considerare, deoarece un sistem de 8 kW va fi mai scump decât un sistem de 5 kW.

 

 

Dacă eşti în căutarea unui sistem solar de dimensiuni medii pentru casa ta sau afacerea ta, este posibil să fi interesat să afli mai multe despre sistemele de 5kW și 8kW de la Huawei. În acest articol, vom examina diferențele dintre aceste două sisteme și vom discuta care dintre ele ar fi mai avantajos pentru nevoile tale.

 

 

 

Sistemul Huawei de 5kW

 

Sistemul Huawei de 5kW este o soluție ideală pentru casele mici sau medii și poate furniza o putere maximă de 5kW. Acest sistem este format din 18-20 de panouri fotovoltaice cu o putere nominală de 300-350W fiecare. În plus, sistemul include un invertor Huawei de 5kW, care convertește energia electrică generată de panourile fotovoltaice în energie electrică utilizabilă în casa dvs. sau afacerea dvs.

 

 

O altă caracteristică importantă a acestui sistem este că este compatibil cu mai multe tipuri de panouri fotovoltaice, ceea ce înseamnă că puteți alege panouri de la mai mulți producători și le puteți utiliza cu acest sistem. Acest lucru poate fi util dacă doriți să utilizați anumite panouri fotovoltaice care nu sunt disponibile de la Huawei.

 

 

 

Sistemul Huawei de 8kW

 

Sistemul Huawei de 8kW este o soluție mai puternică, potrivită pentru casele mari sau afacerile de dimensiuni medii. Acest sistem poate furniza o putere maximă de 8kW și este format din 28-30 de panouri fotovoltaice cu o putere nominală de 300-350W fiecare. În plus, sistemul include un invertor Huawei de 8kW, care convertește energia electrică generată de panourile fotovoltaice în energie electrică utilizabilă în casa sau în afacerea ta.

 

 

 

Compararea celor două sisteme

 

Diferența principală între cele două sisteme este puterea maximă pe care o pot furniza. Sistemul Huawei de 8kW este cu aproximativ 60% mai puternic decât sistemul de 5kW, ceea ce îl face potrivit pentru casele și afacerile mai mari. Cu toate acestea, acest lucru vine la un cost mai mare, deoarece sistemul de 8kW va necesita mai multe panouri fotovoltaice și un inversor mai puternic decât sistemul de 5kW.

 

 

De asemenea, trebuie menționat că sistemul Huawei de 5kW este mai ușor de instalat și de întreținut decât sistemul de 8kW, deoarece necesită mai puține panouri și un invertor mai mic. În plus, sistemul de 5kW este mai flexibil în ceea ce privește utilizarea panourilor fotovoltaice de la diferiți producători.

 

 

Care sistem este mai avantajos?

Răspunsul la această întrebare depinde de nevoile tale!

 

 

Lasă-ne părerea ta în secţiunea de comentarii!

 

Postat în: Uncategorized

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

X