Programul Casa Verde – Cum alegi firma instalatoare?
 • Acasă
 • Blog
 • Programul Casa Verde – Cum alegi firma instalatoare?
23iun.

Programul Casa Verde – Cum alegi firma instalatoare?

 

Ieri a avut loc ultima sesiune de înscrieri în Programul Casa Verde 2023, pentru Regiunea Vest: Arad, Caraş-Severin, Hunedoara, Timiş.

 

Ne bucurăm să primim foarte multe mesaje şi apeluri ale persoanelor ce au reuşit să se înregistreze cu succes şi îşi doresc să aleagă TAW Energy ca firma instalatoare.

 

Pe parcursul înscrierilor, romanii au dat dovadă de interesul crescut pentru domeniul energiei, iar acest lucru ne-a confirmat faptul că putem avea cu toţii un obiectiv comun, acela fiind sustenabilitatea.

 

Să devenim împreună sustenabili şi cu paşi mici, să ne îndreptăm către un stil de viaţă mai eco-friendly.

 

Programul Casa Verde

Când se va publica lista cu instalatorii autorizaţi?

 

Laurenţiu Neculaescu, preşedintele AFM, a declarat ce se va întâmpla în perioada următoare:

“În cel mai scurt timp vom publica lista cu instalatorii, cu firmele acreditate să participe în cadrul programului. Noi am estimat, iniţial, că se vor înscrie undeva la 500 de firme. S-au înscris 754 de firme, deci cu 50% mai mult decât estimările noastre, ceea ce ar putea să aducă o mică întârziere, un decalaj din momentul în care se finalizează înscrierea persoanelor fizice şi publicarea listei de instalatori.

În jur de 15 iulie vom publica lista pe site-ul www.afm.ro şi, implicit, în aplicaţie. După care, cetăţeanul îi va găsi acolo cu date de contact, adrese de email, număr de telefon şi invers. Instalatorii vor avea acces în aplicaţie şi vor identifica acolo toate cele 86 600 de persoane care s-au înscris.”

 

În urma comunicatului, lista cu instalatori pentru Programul Casa Verde Fotovoltaice se va publica în jurul datei de 15 iulie.

 

Firmele instalatoare vor avea 30 de zile la dispoziție să verifice actele pe care persoanele doritoare le-au încărcat pe platformă şi să le confirme dacă sistemul se poate instala sau nu.

 

După acest pas, în termen de 12 luni sistemul va fi instalat şi mai mult de atât, nu trebuie să plăteşti nimic altceva decât aportul propriu de 10%.

 

Am întâlnit clienți care se plângeau de anumite firme concurente, care cer suma totală până la recuperarea de la AFM, lucru care nu este deloc indicat.

 

Sfaturi pentru a alege firma instalatoare:
 • Alege o firmă de instalaţii care are personal autorizat
 • Alege o firmă de instalaţii care lucrează în deplină legalitate
 • Alege o firmă de instalaţii care oferă garanţie
 • Alege o firmă de instalaţii care este specializata şi bine dotată
 • Cereţi firmei detalii legat de alte instalări efectuate şi faceţi-vă o idee în ceea ce priveşte expertiza acesteia în domeniu.
 • Este necesar ca firma să iti asigure tot proiectul de la dimensionare până la instalarea sistemelor fotovoltaice pe care le achiziţionezi şi mentenanţa acestora.

 

Panouri Fotovoltaice

De ce să ne alegi pe noi ca firma instalatoare?

Suntem alegerea ideală pentru instalarea panourilor fotovoltaice!

 

✔️ Avem personal autorizat: Echipa noastră este formată din specialiști autorizați, cu experiență în domeniul instalațiilor fotovoltaice. Ne asigurăm că lucrările noastre sunt efectuate de profesioniști calificați, astfel încât să beneficiați de cele mai bune servicii.

 

✔️ Lucrăm în deplină legalitate: Suntem o firmă înregistrată și operăm în conformitate cu toate reglementările și normele în vigoare.

 

✔️ Oferim garanție: Ne asigurăm că panourile fotovoltaice instalate beneficiază de o garanție completă, astfel încât să vă bucurați de liniște și securitate în investiția dumneavoastră. Suntem aici pentru a vă oferi suport și asistență în orice problemă sau neclaritate.

 

✔️ Suntem specializați și bine echipați: Avem expertiza și echipamentele de ultima generatie necesare pentru a realiza instalații fotovoltaice de înaltă calitate. Ne ținem mereu la curent cu tehnologiile și tendințele din domeniu pentru a oferi cele mai avansate soluții și eficiență maximă.

 

✔️ Verificați expertiza noastră: Nu ezitați să cereți detalii despre proiectele anterioare pe care le-am finalizat și să vă faceți o idee despre expertiza și calitatea muncii noastre. Suntem mândri să împărtășim cu dumneavoastră rezultatele noastre și feedback-ul pozitiv al clienților noștri mulțumiți.

 

✔️ Asigurăm tot proiectul: De la dimensionarea sistemului până la instalarea efectivă a panourilor fotovoltaice și mentenanța acestora, vă oferim un pachet complet de servicii incluse in pret. Suntem alături de dvs. pe tot parcursul procesului pentru a vă asigura că beneficiați de soluția ideala.

 

Panouri fotovoltaice - program casa verde

 

Alege siguranța, calitatea și experiența alături de noi!

 

Contactează-ne astăzi și permite-ne să te ajutăm să îţi transformați casa într-o sursă durabilă de energie!

 

Află mai multe despre noi urmărindu-ne pe reţelele de social media!

Comments (6)

 1. Casa. Verde

  1. Buna ziua,

   Va multumim pentru comentariu!

   Vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon +40215559113 și cu siguranță colegii vor vrea să vă ofere toate detaliile necesare pentru a opta pentru cea mai bună soluție.

   Mulțumim frumos!
   O săptămână frumoasă în continuare!

 2. Sunt un (norocos) beneficiar al programului de subvenție “Casa verde – Sisteme fotovoltaice 2023” în sensul că mi-a fost acceptată depunerea dosarului la A.F.M. Avănd în vedere proximitatea locuinței mele în raport cu firma TAW ENERGY și avantajele care decurg de aici (locuința unde urmează să fie instalat sistemul fotovoltaic este situată In Municipiul Brașov), aș dori să optez pentru firma d-voastră ca instalator al sistemului.
  In acest sens, aș dori să știu dacă vă pot trimiite anticipat on-line, de la această adresă, documentele componente ale dosarului de înscriere, pentru (re)verificarea lor, deși au fost verificate și declarate corespunzătoare de către alte firme instalatoare în perioada anterioară, de preînsciere.
  După verificarea și constatarea corectitudinii și legalității lor, doresc să mă consider înscris în evidența d-voastră ca beneficiar al unui contract de instalare.
  Evident, la publicarea de catre A.F.M. a listei cu firmele instalatoare autorizate, eveniment care după cum se știe acum, va avea loc în jurul datei de 15 iulie, am să aleg firma TAW ENERGY.
  Mai menționez faptul că nr. dosarului de înscriere depus la A.F.M. este BESF0120230708011346.
  De asemenea, aș dori să știu dacă ofertele de preț – contribuție proprie, afișate pe acest site, conțin și crearea și depunerea dosarului de prosumator.

  Rămân în așteptarea răspunsului d-voastră.

  Mulțumesc !
  .

  1. Bună ziua! Felicitări pentru înscrierea cu succes în Programul Casa Verde!

   Ofertele conțin și crearea și depunerea dosarului de prosumator.

   Vă mulțumim frumos pentru încredere, sunteți în evidența noastră și vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon +40215559113 și cu siguranță colegii vor vrea să vă ofere toate detaliile necesare pentru a opta pentru cea mai bună soluție.

   Mulțumim frumos!
   O săptămână frumoasă în continuare!

 3. FOARTE INTERESAT SI CHIAR HOTARAT SA LUCREZ CU FIRMA DUMNEAVOASTRA

  1. Buna ziua,

   Va multumim pentru comentariu!

   Vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon +40215559113 și cu siguranță colegii vor vrea să vă ofere toate detaliile necesare pentru a opta pentru cea mai bună soluție si pentru a crea o colaborare fructuoasa.

   Mulțumim frumos!
   O săptămână frumoasă în continuare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

X