Programul Casa Verde – detalii despre sesiunea 2024
 • Acasă
 • Blog
 • Programul Casa Verde – detalii despre sesiunea 2024
05sept.

Programul Casa Verde Fotovoltaice a înregistrat un succes remarcabil în acest an, cu aproape 90.000 de beneficiari care s-au înscris și sunt pregătiți să își instaleze panourile fotovoltaice în viitorul apropiat. Cu toate acestea, numărul celor care nu au reușit să obțină un loc în program este la fel de mare, iar aceștia așteaptă cu nerăbdare deschiderea unei noi sesiuni de înscriere. Se pare că aceștia vor mai avea de așteptat până anul viitor până la deschiderea unei noi sesiuni.

 

Președintele Administrației Fondului pentru Mediu (AFM) a confirmat că programul Casa Verde Fotovoltaice se va redeschide în anul 2024, oferind astfel o altă oportunitate celor care nu au reușit să se înscrie în acest an. Acest moment va coincide și cu perioada în care instalatorii interesați vor putea să-și depună cererile de acreditare pentru a participa la acest program. Această decizie vine în sprijinul continuării tranziției către energiile regenerabile și a dorinței de a oferi mai multor oameni posibilitatea de a beneficia de panouri fotovoltaice în locuințele lor.

 

Chiar dacă mulți au fost dezamăgiți că nu au reușit să intre în program în acest an, viitorul se anunță promițător pentru toți cei preocupați de utilizarea surselor de energie curată și durabilă.

 

”Anul viitor se deschide o nouă sesiune. Va fi același program, dar dintr-un buget aferent anului 2024. Cel mai probabil vom mai deschide o nouă sesiune de acreditare, dacă vor mai fi alte firme care vor dori să participe pentru programul de anul viitor”, a precizat Laurențiu Neculaescu într-un interviu la DC News.

 

 

Comments (5)

 1. Puteti sa-mi spuneti in ce perioada va fi pt.panouri fotovoltaice ,la anul viitor?As dori sa ma inscriu.

  1. Buna ziua,
   AFM va comunica detaliile acestea. De indata ce informatiile vor fi publice, vom posta si noi pe retelele sociale.
   Multumim pentru comentariu!

 2. Nu inteleg, cum sa inceapa un nou program cand cel din 2023 e blocat.

  1. Buna ziua,
   OFICIAL Programul Casa Verde s-a deblocat.

 3. Doresc sa ma înscriu și eu ptr casa verde panouri fotovoltaice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

X