Programul Casa Verde – Instalează panouri fotovoltaice cu 90% din preț cu TAW Energy
 • Acasă
 • Blog
 • Programul Casa Verde – Instalează panouri fotovoltaice cu 90% din preț cu TAW Energy
09iun.

Programul Casa Verde – Instalează panouri fotovoltaice cu 90% din preț cu TAW Energy

 

Înscrierile în Programul Casa Verde 2023 din Regiunea Sud Est au avut loc în această dimineață la ora 10:00, la fel ca și până acum pe principiul “primul venit, primul servit”.

 

Programul sesiunilor de finanţare pentru “Casa Verde Fotovoltaice” a avut loc în această dimineaţă pentru Regiunea Sud Est: Brăila, Buzău, Constanța, Galați, Vrancea, Tulcea, cu un buget de 212.400.00 lei, iar înscrierile au fost epuizate în aproximativ 6 minute. Au apucat sa se înscrie un număr de 10.620 persoane fizice.

 

 

Președintele AFM, Laurențiu-Adrian NECULAESCU a declarat:

”Programul Casa Verde Fotovoltaice continuă, astfel, în perioada următoare, peste 650 milione lei vor fi accesați de persoanele fizice, conform calendarului, în regiunile Sud Muntenia, Sud Vest și Vest. Importanța acestui program național este confirmată de interesul major în accesarare fondurilor de viitorii prosumatori, ceea ce ne determină să avem încredere că vom îndeplini obiectivul stabilit, acela de a creştete capacităţile de producere a energiei electrice din surse regenerabile”.

 

 

Compania noastra are motive reale pentru a se mândri cu succesul pe care îl obţinem zi de zi. Un număr de aproximativ 1500 de persoane din Regiunea Sud Est și-au manifestat în prealabil interesul de a colabora cu noi. Un procent semnificativ dintre acestia au reușit să se înscrie cu succes în program, în cursul acestei dimineți. Noi oferim suport și îndrumare personalizată în procesul de înregistrare pentru fiecare participant.

 

Obiectivul companiei noastre este de a satisface nevoile unui public larg de români, prin Programul Casa Verde, punând accent pe excelență în servicii şi produse.

 

 

Cel mai mare buget este alocat pentru cei din Regiunea Muntenia – Sud, (înscrierile vor începe în data de 14 iunie), acesta avand alocat un buget de peste 280.000.000 lei.

 

Până în prezent, în cele 5 sesiuni deschise dintr-un total de 8, s-au înscris peste 53.000 de proprietari de case, iar reprezentanții proiectului estimează că acest număr se va dubla. Următoarea etapă va fi dedicată județelor din regiunea Muntenia Sud, care beneficiază și de cel mai mare buget, peste 280 de milioane de lei, ceea ce reprezintă peste 14.000 de dosare acceptate.

 

Județele din regiunile sud-vest și vest vor fi ultimele și vor avea la dispoziție câte 3 zile fiecare pentru a se înregistra.

 

Cine poate beneficia de programul Casa Verde:

Ca să te înscrii în programul „Casa Verde Fotovoltaice”, trebuie să îndeplinești următoarele condiții:
· Să fii persoană fizică, cetățean român cu domiciliul la adresa locului de implementare
· Să fii proprietarul imobilului pe care se amplasează sistemul de panouri fotovoltaice
· Să ai o carte de identitate valabilă la momentul înscrierii și pe ea să fie trecută aceeași adresă ca în cererea de finanțare
· Imobilul pe care se implementează panouri să nu fie afectat de sarcini în favoarea unei persoane juridice sau a unei entități care desfășoară activități economice (cu excepția în care este afectat de o ipotecă) și destinația construcției conform cărții funciare să fie exclusiv pentru locuință
· Să nu ai obligații restante la bugetul de stat și bugetul local

Ce Trebuie Să Completezi Când Te Înscrii:

Pe lângă documentele necesare, e nevoie să completezi un formular cu următoarele date:

 • Nume
 • Prenume
 • Adresa de email
 • Adresa de domiciliu (din actul de identitate)
 • Județ
 • Serie act de identitate
 • Număr act de identitate
 • Valabil de la
 • Valabil până la
 • CNP
 • Telefon

 

IMPORTANT

TAW Energy te sfătuiește să te înscrii în primele minute, exact la ora fixă la care programul începe în fiecare regiune şi mai mult de atât, pentru a salva timp, poţi trece informaţiile pentru datele necesare de completare într-un document Word / în notiţe, de pe dispozitivul de pe care urmează să completezi înscrierea, pentru a le avea deja pregătite când încep înscrierile şi pentru a putea prinde loc în Programul Casa Verde cât mai repede, înainte că locurile să fie epuizate.

 

Conform AFM, calendarul de înscriere pe regiuni a fost actualizat astfel:

19 mai, ora 10:00 – Regiunea București Ilfov
24 mai, ora 10:00 – Regiunea Centru: Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureş, Sibiu
29 mai, ora 10:00 – Regiunea Nord Est: Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui
6 iunie, ora 10:00 – Regiunea Nord Vest: Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Sălaj, Satu Mare, Maramureş
9 iunie, ora 10:00 – Regiunea Sud Est: Brăila, Buzău, Constanța, Galați, Vrancea, Tulcea
14 iunie, ora 10:00 – Regiunea Sud Muntenia: Argeș, Călăraşi, Dâmboviţa, Giurgiu, Ialomiţa, Prahova, Teleorman
19 iunie, ora 10:00 – Regiunea Sud Vest: Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt, Vâlcea
22 iunie, ora 10:00 – Regiunea Vest: Arad, Caraş-Severin, Hunedoara, Timiş

 

Următoarele înscrieri vor fi în data de 14 iunie pentru – Regiunea Sud Muntenia: Argeș, Călăraşi, Dâmboviţa, Giurgiu, Ialomiţa, Prahova, Teleorman

 

Urmărește-ne pe paginile oficiale pentru a fi la curent cu cele mai recente actualizări şi nu uita să ne alegi ca instalatori în program.

Mult succes!

Comment

 1. Buna ziua,

  Am inregistrat dosarul la AFM pe 09-06-2023 pentru finantare instalatie panouri fotovoltaice prin programul Casa verde. Locuiesc in orasil Constanta, Jud. Constanta.
  M-ar interesa sa fac aceasta operațiunea cu firma Dvs.
  Sunt interesat de un sistem fotovoltaic de 5 kW sau 6 kW, funcție de recomandarile experților Dvs.
  Instalarea sistemului fotovoltaic se va face pe acoperisul de tabla metalica al unei case cu un etaj, orientat spre Sud.
  Astept un raspuns de la Dvs si Oferte de pret pentru 5 kW și pentru 6 kW.

  Cu mulțumiri anticipate,
  Stoica Mitică
  Mob. 0735 577026
  Email stoica_mitica@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

X