Sfaturi de eficiență energetică pentru afacerile mici
 • Acasă
 • Blog
 • Sfaturi de eficiență energetică pentru afacerile mici
29iun.

Sfaturi de eficiență energetică pentru afacerile mici

 

Reducerea consumului și a risipei de energie merită să fie un obiectiv strategic al oricărei întreprinderi.

Pentru atingerea obiectivului de reducere a consumului de energie cu cel puțin 32,5% până în 2030, stabilit de Uniunea Europeană în pachetul “Energie curată pentru toți europenii”, eficiența energetică se află pe primul plan.

(sursa: Engie)

 

Un studiu recent a arătat că majoritatea afacerilor ar putea deveni cu cel puțin 10% mai eficiente din punct de vedere energetic. Deși în trecut preocuparea pentru eficiența energetică părea să fie un subiect pentru viitor, în prezent, companiile sunt nevoite să adopte măsuri pentru a reduce costurile cu energia electrică, deoarece acestea pot face diferența între supraviețuirea și întreruperea activității.

 

Beneficiile soluțiilor de eficiență energetică pentru întreprinderile din România

Adoptarea unor practici de eficiență energetică aduce beneficii semnificative pentru întreprinderile din România, precum:

 

Reducerea costurilor operaționale: Implementarea soluțiilor de eficiență energetică vă ajută să economisiți bani prin reducerea consumului de energie și a facturilor aferente. Cred că acesta este un aspect pe care ni-l dorim cu toţi, fără să ne stresam gândindu-ne la costurile ce pot afecta performanta afacerii.

 

Protecția mediului: Prin reducerea consumului de energie și a emisiilor de gaze cu efect de seră, întreprinderile vor contribui la combaterea schimbărilor climatice și la protejarea mediului înconjurător.

 

Creșterea competitivității: O afacere eficientă energetic se diferențiază de concurență, atrage clienți conștienți de mediu și poate beneficia de avantaje fiscale și de finanțare.

 

Confort crescut pentru angajați: Un spațiu de lucru cât mai sustenabil contribuie la creșterea productivității angajaților și la îmbunătățirea calității muncii lor.

 

Sustenabilitatea pe termen lung: Adoptând un stil de viață “verde”, întreprinderile din România își asigură succesul pe termen lung, adaptându-se la reglementările privind protecția mediului și la cerințele pieței în continuă evoluție.

 

Sustenabilitate

 

Într-o proiecție pentru viitor la 10-20 de ani, dacă întreprinderile din România și din întreaga lume nu adoptă acum soluții de eficiență energetică, ne putem aștepta la probleme precum creșterea emisiilor de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale și agravarea schimbărilor climatice.

 

Cu toate acestea, prin adoptarea unui stil de viață care îmbrățișează energia verde și implementarea soluțiilor de eficiență energetică, întreprinderile pot contribui semnificativ la protejarea mediului și la asigurarea unui viitor sustenabil.

 

Ce soluții de eficiență energetică oferă TAW Energy?
 • Montaj Panouri Fotovoltaice & Dosar de prosumator inclus + Priza Impamantare gratuit
 • Branşamente Electrice
 • Montaj Paratrăsnet
 • Instalare sisteme de încălzire şi răcire
 • Instalare Eoliene
 • Consultanta Fonduri Naţionale/Europene (energie verde)
 • Staţii Electrice Auto
 • Cablări Structurale
 • Buletin PRAM gratuit

 

Ne propunem să îţi oferim consultanță specializată gratuită, cu soluții personalizate pentru monitorizarea și optimizarea consumului de energie adaptate nevoilor specifice ale fiecărui business pentru a putea transforma România, într-o ţară cât mai eficientă din punct de vedere energetic.

 

Cu soluţiile TAW Energy, clienții beneficiază de maximizarea profitului afacerii prin reducerea cheltuielilor cu energia (combustibil, electricitate, energie termică sau apă), dar și a a cheltuielilor de exploatare și mentenanță.

 

Într-o lume în continuă schimbare, eficiența energetică a devenit o prioritate pentru afacerile mici. Adoptarea unor practici de eficiență energetică nu numai că reduce costurile, dar contribuie și la protejarea mediului înconjurător.

 

Te aşteptam să apelezi la serviciile noastre si sa ne contactezi pentru a afla mai multe!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

X