TAW Energy oficial instalatori în cadrul AFM – Programul Casa Verde 2023
 • Acasă
 • Blog
 • TAW Energy oficial instalatori în cadrul AFM – Programul Casa Verde 2023
11iul.
TAW Energy oficial instalatori în cadrul AFM – Programul Casa Verde 2023

 

Oficial compania noastra din domeniul energiei regenerabile, este una dintre firmele instalatoare pentru Programul Casa Verde 2023 prin intermediul platformei AFM. Aceasta este o oportunitate excelentă pentru proprietarii de case, apartamente şi întreprinderi să investească într-un sistem de panouri solare performante şi să îşi reducă factura la energie.

 

Dragoş Luca, Manager TAW Energy a declarat într-un comunicat de presa: “ Astăzi oficial am primit și semnat contractul cu AFM, iar ulterior urmează să fie semnat şi de către aceștia şi din momentul în care lista firmelor instalatoare în Programul Casa Verde va fi publică, solicitanţii ne pot alege ca firma instalatoare. “

 

Dacă sunteţi interesaţi de Programul Casa Verde şi doriţi să ne alegeţi ca şi firma instalatoare, iată ce trebuie să faceţi şi câteva beneficii oferite de noi, incluse bineînţeles în preţ:

 

1.În momentul publicării listei cu instalatori pe site-ul AFM (Administraţia Fondului de Mediu) alegeţi TAW Energy ca firma instalatoare.

 

2. Până atunci ne puteţi contacta prin intermediul site-ului web www.tawenergy.ro sau prin telefon. Echipa noastra va fi bucuroasa să răspundă la orice întrebare şi să vă ofere mai multe informaţii despre serviciile lor.

 

3. Evaluare: Vom efectua o evaluare a proprietăţii dumneavoastră pentru a determina ce tip de sistem solar este cel mai potrivit pentru nevoile dvs. Echipa va lua în considerare dimensiunea proprietăţii, consumul de energie şi alţi factori relevanţi.

 

4. Proiectare: Echipa de ingineri proiectanţi va crea un proiect personalizat pentru proprietatea dumneavoastră, care să includă toate detaliile necesare pentru instalarea sistemului solar.

 

5. Livrare şi Montaj: Echipa de montatori proprii va instala sistemul solar cu echipamente de ultima generaţie LR5, garantând calitatea şi durabilitatea acestuia. Montajul va fi efectuat în toată ţara, astfel încât indiferent unde vă aflaţi, puteţi beneficia de serviciile noastre.

 

Livrarea şi montajul vor avea loc într-un timp cât se poate de scurt, datorită depozitelor amplasate strategic în ţară.

Tipul de panouri folosite, precum şi invertoarele folosite pot fi accesate pe acest LINK.

 

6. Mentenanţa: Asigurăm mentenanţa sistemului solar, asigurându-ne că funcţionează la capacitate maximă şi că vi se oferă economii semnificative la factura de energie.

 

7. Asigurarea “Toate Riscurile” timp de 6 ani: În cazul în care apar probleme cu sistemul solar, vă puteţi baza pe asigurarea “Toate Riscurile” pentru a vă proteja investiţia de orice fel de pericol / dezastru natural.

 

8. Asigurarea obligatorie PAD timp de 6 ani: Oferim o asigurare obligatorie PAD timp de 6 ani, astfel încât să vă puteţi bucura de linişte şi siguranţă.

 

9. Preţul accesibil şi valoarea oferită: Va oferim servicii de calitate la preţuri accesibile, astfel încât să puteţi beneficia de economii semnificative la factura de energie. În comparaţie cu alte companii care au prețuri piperate, deoarece nu lucrează cu echipe proprii, noi am pus accent pe dezvoltarea echipelor proprii cât mai inovatoare pentru a putea duce la bun sfârşit toate montajele, la un preţ mult mai accesibil şi corect pentru toţi romanii.

 

10. Dosar de prosumator inclus: Completăm pentru dumneavoastră dosarul de prosumator necesar pentru a beneficia de tarifele preferenţiale la energie.

 

Panouri Fotovoltaice - Programul Casa Verde

 

Unul dintre clienţii companiei noastre a spus într-un comentariu pe reţelele sociale: “Am fost extrem de surprins de corectitudinea lor, sunt numărul 1 şi nota 10 pentru echipa de oameni tineri şi devotaţi. După câteva cercetări pe care le-am făcut i-am contactat şi imediat mi-au răspuns cerinţelor, iar în scurt timp s-au prezentat şi la montaj. După lucrarea super calitativa efectuată, am să îi recomand mai departe pentru toţi cei care doresc să implementeze un sistem fotovoltaic. Mulţumesc încă odată şi la cât mai multe proiecte! “

 

Alegerea TAW Energy ca şi firma instalatoare pentru Programul Casa Verde este cea mai bună decizie pe care o puteţi lua. Veţi beneficia de experienţă şi cunoştinţele unor specialişti pentru a vă asigura că sistemul solar instalat la proprietatea dumneavoastră este de cea mai înaltă calitate şi vă oferă economii semnificative la factura de energie.

 

“Suntem dornici să vă ajutăm să deveniţi parte dintr-un viitor mai sustenabil şi să contribuiţi la protecţia mediului înconjurător. Programul Casa Verde este una dintre priorităţile noastre, tocmai de aceea suntem pregătiţi să preluăm minim 20.000 de persoane ce s-au înscris în program. ” a declarat Dragoş Luca, Manager TAW Energy.

 

Din câte ştim, AFM va publica lista de instalatori săptămâna aceasta, în jurul datei de 15 iulie 2023, aşa că nu rămâne decât să luaţi o decizie înţeleaptă şi corectă cu privire la compania care va prelua proiectul dvs şi vă va transforma visul în realitate.

Comments (9)

 1. Eu am decis sămontez cu dumneavoastră! Vă rog să-mi trimiteți pe watsap Pașii de urmat !

 2. Buna ziua, invertorul din oferta dvs. pt 5kw, cu aport de 2.000 lei de la beneficiar, este hibrid? Se pot atasa ulterior acumulatori de stocare a energiei electrice?

 3. Sunt decis 100% decis să montez cu dumneavoastră!!Cum procedam ?

 4. Talpă Adrian Sorin

  14 iulie 2023 at 15:42

  Analizând piața, deși nu sunt de specialitate, am tras concluzia ca aveți cea mai bună Ofertă pentru posibilitățile mele financiare ! V-am trimis fotografii cu proprietatea, documentele din dosarul de înscriere la AFM și amplasamentul din Vatra Dornei. Vă aștept cât mai curând. Mă ofer să vă găzduiesc la etajul neocupat în caz că lucrarea va dura mai multe zile. Am un vecin, proprietar de pensiune mare care mi-a spus că a înscris dosarul la AFM. Probabil >20kw ! Voi discuta cu el când ajung la proprietate, poate mă aleg și eu cu un bonusel ! Vă așteptăm cu enteres !!!

 5. Popescu. Marius. Stefan

  15 iulie 2023 at 0:47

  As. dori. sa. montez. cu. dumneavoastră. Mulțumesc. frumos

 6. Pt 5kw.mono un preț va rog

 7. As dori sa fac proiectul cu dumneavoastră, pentru ca executați și partea de impamantare.

 8. am citit lista cu instalatorii agreati de AFM , dar nu am gasit firma d-voastra. As dori sa stiu care este situatia pentru a putea lucra cu d-voastra.

  1. Buna ziua,
   In momentul in care lista cu firmele instalatoare se va publica, ne veti putea gasi cu cu numele “Technology Artificial World”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

X